Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUČELJAVANJE

Petrov: Mogu biti bolji premijer od Plenkovića i Milanovića. Sinčić: Milan Bandić je 'Remetinec koalicija'

Božo Petrov i Ivan Sinčić
Foto: Slavko Midžor/Borna Filić/PIXSELL
1/4
12.08.2016.
u 23:10

Bandić je rekao da je na sreću putovao u vrijeme debate pa je nije gledao

Božo Petrov, Milan Bandić, Ivan Sinčić i Mirela Holy gostovali su večeras u posebnoj emisiji televizije N1 uoči početka službene kampanje za parlamentarne izbore.

Petrov je rekao da Andrej Plenković i Zoran Milanović u večerašnjoj debati na HTV-u nisu rekli ništa, već uobičajene bajke koje pričaju zadnjih 20 godina.

- Most će sigurno biti ona stranka koja će odlučivati o vlasti, to se vidi i po svim anketama. Tražit ćemo sigurna jamstva da se provede program koji mi zagovaramo. I dalje se zalažemo za reforme jer mislimo da je to najpotrebnije. To što oni nama nisu dopustili da provedemo reforme, to je probleme koji karakterizira i HDZ i SDP zadnjih 20 godina - rekao je Petrov, koji je poručio da može biti barem jednako dobar, ako ne i bolji premijer od Plenkovića i Milanovića.

Bandić je rekao da je na sreću putovao u vrijeme debate pa je nije gledao.

- Imamo dva čovjeka, jednog dokazano nesposobnog jer je izgubio izbore i jednog koji se treba dokazati, odnosno nedokazano je sposoban. Ne znam oko čega su se oni imalu sučeljavati. Hrvatski građanih i trebaju sankcionirati i lustrirati 11. rujna. Gospodarski, demografski, moralno i socijalno su i jedni i drugi doveli Hrvatsku na koljena - rekao je Bandić, koji je poručio da je spreman preuzeti vođenje Hrvatske.

Sinčić je rekao da je debata bila monotona te da Milanović i Plenković nisu rekli ništa pametno.

- Imali smo dojavu da je na HRT došla direktiva da se mene mora rušiti - rekao je Sinčić, koji je napao Bandića.

- Ovoga časa ne vidim s kime bi mogli surađivati. Što se Mosta tiče, Petrov bi se najprije trebao ispričati i dati ostakvu i onda bismo možda mogli razmišljati. Milan Bandić je "Remetinec koalicija" i s njim sigurno ne možemo surađivati - rekao je Sinčić.

>> Božo Petrov želi TV debatu s Plenkovićem i Milanovićem

Komentara 46

PA
Pape5
00:04 13.08.2016.

Božo, kažu: "Ljudi žive dokle god sanjaju". Sanjaj i ti!

Avatar maroje.bartolic
maroje.bartolic
00:14 13.08.2016.

Bożo, da si imo muda bio bi premijer nakon prošlih izbora. Nismo zaboravili da si obećao smanjiti plaće saborskim zastupnicima, smanjiti broj żupanija, htio si formirat veliku koaliciju hdz-sdp-most... pa nisi uspio ništa od toga... Ukratko, Bożo puno zuji, a malo meda daje.

Avatar Retardo
Retardo
23:35 12.08.2016.

Petrov premijer? Zar se Most više ne zalaže za vladu stručnjaka ko prošli put? Pa još prije mjesec i pol je srušio vladu jer nije htio odustati od koncepta nestranačkog stručnog premijera, a sada taj koncept uopće više ne spominje, nego je cijelu kampanju bazirao na premijeru Petrovu. Mislim, pa što se točno dogodilo u zadnjih 10 mjeseci u kojima je Most prošao put od ultimatuma u kojem je tražio vladu stručnjaka na čelu s nestranačkim stručnim premijerom, do ultimatuma u kojem traži vladu nestručnjaka na čelu s nestručnim seoskim psihijatrom Petrovom koji nije u stanju voditi ni uličnu kestenjaru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije