Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vilibor Sinčić:

Nikad nisam bio više razočaran, mislio sam da će Most birati narod, a ne moć

Ivan Vilibor Sinčić i Branko Vukšić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.03.2016.
u 18:46

– Dragi Hrvati, odite negdje gdje vrijedite više. Gdje niste budući konobari i sobarice, gdje ćete svojim radom moći plaćati kredit i režije i otići na godišnji – poručio je čelnik Živog zida putem svoje Facebook-stranice

Nakon što je na današnjoj sjednici Sabora izglasan proračun za 2016. godinu, čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić kritizirao ga je na svom Facebook-profilu..

– Izglasan je proračun za 2016. godinu sa 80 glasova ZA. Smanjena su prava mladima, studentima, znanstvenicima, bolnicama, fakultetima, invalidima, socijalnim slučajevima. Naravno, plaće političara nisu se dirale, iako su neki na tome dobili izbore – konstatirao je Sinčić.

Dodao je kako je na sjednici bilo i sjajnih amandmana, među kojima su bila i dva njihova, koje su zastupnici Mosta redom odbijali. 

– Nije ih bilo ni briga oko čega se glasa. Nikad više nisam bio razočaran, koliko danas tim ljudima, za koje sam vjerovao da slobodno razmišljaju i da će ipak birati narod, a ne moć.Iskreno ću vam reći, dragi Hrvati, odite negdje gdje vrijedite više. Gdje niste budući konobari i sobarice, gdje ćete svojim radom moći plaćati kredit i režije i otići na godišnji.Vratite se prije izbora, ako budete vjerovali da Živi zid može napraviti promjene. U ovoj zemlji, s ovakvim političarima, nema budućnosti – zaključio je Sinčić za kraj.

 

Izglasan je proračun za 2016. godinu sa 80 glasova ZA.Smanjena su prava mladima, studentima, znanstvenicima, bolnicama,...

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on 21. ožujka 2016

>>Sinčić: Države se čerupaju kao kokoši, od država i ljudi otima se sve živo

>>Zastupnici uputili čak 94 amandmana, evo kakvi su bili prijedlozi

Komentara 54

KL
Klarahrv
18:52 21.03.2016.

Gospodine Sinčiću okanite se piskaranja i prodaje magle primite se učenja i konačno završite započeti studij.

Avatar Matija22
Matija22
19:28 21.03.2016.

u pravu je ovaj trebamo svi raditi u saboru i primati masnu lovu kao on za ovakvo laprdanje i druge tjerati van pa da se vrate za vrijeme izbora da ga opet izaberu da može imati saborsku plaću

BA
barbaizamerike
19:15 21.03.2016.

ovaj sincic vani nebi mogo biti ni konabar ni sobarica jer izgleda neuredno a nema ni skolu za neki poso

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije