Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.08.2014. u 12:20

Na vijestima u 10 sati na Prvom programu urednica Stela Kolar prešutjela je nevrijeme, a tek u 11 sati u vijestima na Četvrtom čuli smo tekst (bez slike!) da su jutros u šest sati poplavljeni mnogi podrumi i prometnice na karlovačkom području

Dok je Hrvatska danas od ranog jutra zahvaćena jakim nevremenom, HRT-ov glasoviti Informativno-medijski servis čvrsto spava i ne objavljuje ništa – ni na teletekstu, ni u svojim vijestima u 10 sati, što je zanemarivanje obaveza koje svaka pristojna televizija ima prema svojim pretplatnicima.

Vijest dana na HRT-u trebala je biti da je jutros u šest sati snažno nevrijeme pogodilo Karlovac, Dugu Resu i okolicu itd., ali vijesti urednice Stele Kolar Borovčak u 10 sati na Prvom programu počele su beznačajnom jučerašnjom izjavom lokalnog vukovarskog političara i još beznačajnijim odgovorom nekakvog našeg ministra. Odmah se prešlo na opsežne jučerašnje vijesti iz svijeta i petominutne vijesti bile su gotove.

Šestominutne vijesti na Četvrtom TV programu HRT-a koje je pročitala urednica Vlatka Mihavec počele su kao da smo na radiju – samo tekstićem, bez ikakve slike, o poplavljenim podrumima i prometnicama na području Karlovca i Duge Rese. HRT je kasnila pet sati iza kobnog nevremena koje je ne samo da je zateklo Karlovac, nego je usput poharalo i zadnje ostatke ostataka povjerenja koje bi TV pretplatnici trebali imati u svoju televiziju.

Nevrijeme je bilo najavljeno još jučer, pa je blamaža HRT-a tim veća, jer ne objaviti čak ni sliku nečega što se u Hrvatskoj događa već pet sati zaista spada u povredu radne dužnosti koju srećom nije počinio pojedinac nego kolektiv  – pa nitko ne će odgovarati. Probudili su se tek u podne i objavili u Podnevnom dnevniku kako pada kiša.

>>Hrvatsku zahvatilo pogoršanje vremena, u Karlovcu nevrijeme s tučom

Komentara 25

SK
skladište
12:47 14.08.2014.

Hrt se već godinama budi u podne. Ja osobno više ne mogu izdvojiti emisiju na našoj nacionalnoj televiziji i reći , e ova je dobra! Nema istraživačkog novinarstva, putopisne emisije ako su i novije proizvodnje, već smo odgledali na nekim drugim televizijama, sve je spušteno na po tri razine ispod kvalitete, reprizira se sve moguće da se popune rupe u neznanju, nestručnosti i da se tobože smanje troškovi. Zato i nije čudno da ne vide da pada kiša, jer oni više ne vide ništa ili ne smiju vidjeti !?!??? A o pravopisu bolje da ništa i ne počnem pisati!

BA
badabing
13:10 14.08.2014.

Ukinuli su dopisništva,jer je samo Zagreb bitan.A i ono što prikažu iz drugih krajeva negledljivo je.Kao da se djeca igraju televizije.Raspisat referendum protiv pretplate.

PI
pila47
12:35 14.08.2014.

Ako se nemože komentirati da se lopovu veli lopov onda čemu komentari,kad lopova moraš zvati gospodin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije