Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

HDZ zatražio pomoć Petrova

Naslovnica
Foto: VL
20.06.2016.
u 00:20

Naši izvori iz vodstva HDZ-a tvrde da je Karamarko u subotu zatražio još dva-tri dana mira, s obzirom na to da se već traži njegova ostavka na mjestu šefa HDZ-a

U dramatičnom vikendu nakon što je HDZ po nalogu Tomislava Karamarka srušio vlastitu Vladu, a Most, oporba i dio HDZ-ovih partnera prikupili potpise za raspuštanje Sabora i nove izbore (o čemu bi se u ponedjeljak trebalo glasati) dominirale su dvije teme.

Prvo, naši izvori iz vodstva HDZ-a tvrde da je Karamarko u subotu zatražio još dva-tri dana mira, s obzirom na to da se već traži njegova ostavka na mjestu šefa HDZ-a, a navodno je on još uvjeren da ima šanse sastaviti novu parlamentarnu većinu. U prilog tome govore informacije našeg drugog izvora koji kaže da je navodno Domagoj Ivan Milošević, glavni tajnik HDZ-a, u subotu pokušavao stupiti u kontakt s Božom Petrovom, čelnikom Mosta, kako bi razgovarali o mogućem preslagivanju i formiranju Vlade, iako je Most već predao potpise svojih zastupnika za raspuštanje Sabora.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljak ili prelistajte e-izdanje!

U Večernjem pročitajte i ove teme:

>> Raskol u Živom zidu: Skupština smijenila Sinčića i Pernara, a oni odluke i novo vodstvo ne priznaju

>> Zvonimir Despot: Vrijeme je za potpuno resetiranje Hrvatske i novi početak na svim razinama

>> Nino Raspudić: Drugovi i gospodo, iznesite u kampanji kako ćete uvesti reda u hrvatski sport

>> Može li Hrvatska, poput Margaret Thatcher, suzbiti divljaštvo na stadionima

Foto: VL

Komentara 84

MI
Miilekubura
21:44 19.06.2016.

Propagandistico zločinačke Memorandum politike Most je tražio jer znaju da lažni invalidi, likovi u kriminalu i koji štite kriminal od Metkovica do West gatea nece proći nigdje, TESTOSTERONKO jeli ti neugodno više imali toliko kagati a koliko laži si prosula u ovih mhesec dana to je strašno.

DU
Deleted user
21:43 19.06.2016.

Ovaj članak ne sadrži nikakvu informaciju. Vi kod večernjeg nemate više novosti nego samo mišljenja nekakvih kolumnista. I reklame... Ali list je nekad prenosio informacije a ne samo mišljenja i nagađanja.

CI
cincokapulicaf
21:38 19.06.2016.

Ajde Špoljaru, Milanovića vjeverice, ne izmišljaj gluposti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije