Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Vulin:

'HDSSB neće sudjelovati u preslagivanju, nezamislivo je da na istoj strani budu Milorad Pupovac i Ivan Tepeš'

Dragan Vulin
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
05.06.2016.
u 11:30

"Država je u rasulu, vlada potpuni kaos, u najdubljoj smo krizi od nastanka Hrvatske. Ovo stanje je neodrživo i treba ga što prije prekinuti", upozorio je Vulin.

Zastupnici HDSSB-a neće sudjelovati u preslagivanju koje najavljuje Tomislav Karamarko. Jedino i najpoštenije rješenje su novi izbori. Svi zastupnici naše stranke dobili su naputak o glasovanju za opoziv Karamarka – poručio je Dragan Vulin, čelnik HDSSB-a iz čijih redova u Saboru sjede Branimir Glavaš i Josip Salapić.

Dražava je u rasulu, rekao je, vlada kaos, a u najdubljoj smo, ocjenjuje, krizi od nastanka države. Bez obzira na trošak, ništa osim novih izbora, stava je Vulin, ne bi odnijelo stabilnost Vlade, sve bi drugo bilo izigravanje biračkog tijela.

-Zamislite u takvom preslagivanju da na istoj strani budu Milorad Pupovac i Ivan Tepeš. Ne ide – kazao je Vulin. Suradnje s Tomislavom Karamarkom, ponovio je, nema, "niti u preslagivanju, niti na bilo koji drugi način".

- Preko onoga što se događalo u aferi INA-MOL ne može se preći, za to se mora snositi politička odgovornost - istaknuo je.

Vlada je izgubila njihovu potporu, podsjetio je, pri izglasavanju proračuna, kada su odbijeni svi njihovi amandmani.

>>I Bandić poručio: Ili preslagivanje do najkasnije mjesec dana, ili novi izbori

>>Karamarko nakon sjednice vrha HDZ-a: Imamo predispozicije da uđemo u preslagivanje većine

Komentara 58

TO
tolitol
12:05 05.06.2016.

Sve što je rekao je apsolutno istina. Vidim da su već krenuli komentatori iz središnjice koji iz svih snaga udaraju po Mostu. Na jednom drugom članku udaraju po Brkiću. Sad im je prihvatljiv i Pupovac, a nije Orešković. Doista? Sve to kako bi se spasio veliki vođa Karamarko. Kakvog li prljavog vlastohleplja. Tu ima ideala koliko i kod Milanovića. Sve kombinacije idu, samo da se zadrži fotelja. Sve se može opravdati samo ako budem imao vlast. Pa makar se u tom ludilu izazvali i novi izbori i ova jadna zemlja isporučila bivšem velikom vođi da je dokrajči.

YN
yes_no
12:57 05.06.2016.

Nismo uopće u najdubljoj krizi od nastanka RH. Mi živimo u agoniji od završetka Domovinskog rata i došli smo do napokon potrebitih reformi a to ne možemo nazvati krizom. Odlazak ideologije iz ex yu samo je napredak, nikako kriza.

MO
mobitel20
12:27 05.06.2016.

Za moje domoljube : cak i da je potpuno tocno da je MOST najgori, ovakav, onakav...cak i da je Karamarko najneviniji covjek na kugli zemaljskoj, situacija je takva da MOST nudi opstanak Vlade sa 14 HDZ ministara, a Karamarko ide u sigurnu predaju vlasti SDPu i cijeloj kamarili koju vuce sa sobom..od Frljica, Terselicke pa nadalje...to je tako ! Dakle, mozda za nekoga nije pravedno sto trazi Oreskovic i MOST, ali politika nacionalnog interesa ne bi smjela imati nikakve dvojbe ! Jer drzavni interes ne trpi "povrijedjene duse" , nego se mora voditi racionalno ! Tu svaka prica pocinje i zavrsava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije