Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvar se uklanja

U Dubrovniku eksplodirala razvodna kutija u trafostanici, veći dio Starog grada bez struje

dubrovnik
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/10
23.07.2015.
u 22:25

Glasnogovornik Elektrojuga, Tiho Matić, kazao je kako je uslijed preopterećenja došlo do oštećenja dijela niskonaponske opreme što je dovelo do požara te je manji dio opreme u trafostanici uništen

Na razvodnoj kutiji u trafostanici Prijeko u Dubrovniku došlo je do eksplozije nešto prije 21 sat. Zbog toga je veći dio Starog grada bez struje.

Na teren su odmah izašli pripadnici JVP Dubrovački vatrogasci te je o svemu obaviješten Elektrojug, piše DubrovnikNet.

Glasnogovornik Elektrojuga, Tiho Matić, kazao je kako je uslijed preopterećenja došlo do oštećenja dijela niskonaponske opreme što je dovelo do požara te je manji dio opreme u trafostanici uništen. Dežurne službe Elektrojuga su na terenu, a otklanjanje kvara očekuje se u jutarnjim satima.

>>Situacija na Pelješcu i dalje dramatična: 'Kuće su bile ugrožene, ali su obranjene'

>>Andro Vlahušić: Dubrovnik je za Hrvatsku Njemačka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije