Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga o izvlačenju novca

Brkić: Budući da Kalmeta nije zabrinut, nismo ni mi

Milijan Brkić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
17.11.2014.
u 17:34

Kalmeta nije zabrinut pa nije ni HDZ, kaže glavni tajnik stranke Milijan Brkić

Otvaranje istrage nad Božidarom Kalmetom zbog niza kaznenih djela vezanih za izvlačenje novca iz HAC-a komentirao je i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić.

Nisu zabrinuti

– Kalmeta je već dao izjavu da nije zabrinut zbog donošenja rješenja o proširenju istrage nad njim. Budući da on nije zabrinut, nismo zabrinuti ni mi. Koliko znam, u tom rješenju nema ničeg osim onog o čemu se već pisalo u medijima.  HDZ zabrinjavajućim smatra tajming tog rješenja i možebitnu zloporabu Državnog odvjetništva i USKOK-a u predizborne svrhe – kazao je Brkić te se osvrnuo na sutrašnju obljetnicu u Vukovaru.

 –  HDZ je uvijek, pa  tako i danas, pozivao da obljetnica žrtve Vukovara prođe mirno i dostojanstveno, s dužnim pijetetom prema svim žrtvama Vukovara, Vukovarcima, prema svim hrvatskim braniteljima. Nije bitno gdje će tko biti u koloni. Nije bitno kada će tko doći. Bitno je da svi koji dođu na miran i dostojanstven način odaju pijetet žrtvama – kazao je Brkić, a zatim se obrušio na predsjednika Ivu Josipovića, a prozvao je i premijera Zorana Milanovića.

Reakcija na Šešelja

– Zanimljivo je da se danas napokon pojavio i dosadašnji predsjednik države Ivo Josipović i naglo sad poziva na nekakve aktivnosti, na nekakav mir i dostojanstvo, što HDZ već duže poziva. Kako to da se nije sjetio u zadnjih 10 dana otkad je Šešelj pušten iz Haaškog pritvora i zloupotrebljava boravak na slobodi te ponovo poziva avete prošlosti i poziva na veliku Srbiju? Kako to da naša vanjska politika, odnosno kako to da dosadašnji predsjednik države nije pozvao na sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost gdje bi se to raspravilo, nego on i Milanović zadnjih 10 dana potpiruju vatru, a sad glume nekakve vatrogasce koji će nešto riješiti i nešto spriječiti u Vukovaru  – kazao je Brkić.

>>Kalmeta o otvaranju istrage: To su sve stare stvari, dokazat ću svoju nevinost

>>Mijat Stanić: Nije opljačkan samo HAC već i Jadrolinija, HEP...

Komentara 101

H1
H11N11
18:20 17.11.2014.

"Ono što je zabrinjavajuće i ono brine HDZ je tajming u koje vrijeme je doneseno ... reče drug milicajac Vaso. Vrlo brzo ćemo u Saboru imati prijedlog zakona o zabrani hapšenja kriminalaca Subotom, Nedjeljom, Blagdanima i 6 mjeseci pred izbore. Kome to paše ZNA SE.

JO
joOk3r
18:24 17.11.2014.

Kradezeovca mozes prepoznat iz aviona.. ima suplju glavuchu.. plazi jezik kad prica.. ima satro poker face.. ono pokvarena njuska lopovska.. drzi se ko da je uhvatio ..... za ....! U pred izborno i izborno vrijeme su ko macke kad se pare.. zavijaju u 3pm... po CET.. :) dosadni ko picajzle.. neznas koji su gori.. ovi koji su se nakrali ili ovi sto trce ko teklici da bi si ukrali ili se uvalili negdje za nesta.. u svakom slucaju nema ih u svijetu.. njuske su prave.. zamisli da je premijer krademarko sova... kako bi on na u svijetu prezentirao.. ko kilu krumpira.. ma lagan taj njemacki samo treba puno hodat.. :) K A T A S T R O F A.. ne vidim izlaz iz ove sprdnje sto ubija ovaj narod. Svi su naputani i s pekmezom na rukama.., ma uzas., nemam rijeci

Avatar think pink
think pink
18:16 17.11.2014.

Brkić: Budući da Kalmeta nije zabrinut, nismo ni mi - hahaha... pa vaso nije bio zabrinut ni oko svoje fotokopirane diplome...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije