Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo turizma

Anton Kliman – do izbora nije bio aktivan u politici

antun kliman
Foto: PR FOTO
21.01.2016.
u 21:33

Diplomirani je ekonomist, rođen 1967.

        Ministarstvo turizma ostaje u rukama Istrana. Medulinca i ideesovca Darka Lorencina nasljeđuje Vodnjanac i hadezeovac Anton Kliman. Dopredsjednik istarskog HDZ-a vlasnik je i direktor turističke agencije Barbariga nova d.o.o, koja se bavi upravljanjem nekretninama i posredovanjem u iznajmljivanju privatnog smještaja u Barbarigi.

Diplomirani je ekonomist, rođen 1967. Za većinu ljudi u hrvatskim turističkim krugovima nepoznato je ime, a istarski ga turistički radnici nešto bolje znaju. Do ovih izbora izvan regionalnih okvira nije se aktivno bavio politikom. Hrvatski je branitelj te predsjednik Hrvatskog katoličkog zbora “Mi”. 

>> Mandatar Tihomir Orešković objavio listu ministara: 'Ovo je Tim's team'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije