Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KIOSKE STIGAO GOOUT!

GoOUT! – magazin za sve koji žive punim plućima

goout - default
Foto: VL
1/5
22.05.2014.
u 13:15

GoOUT! je magazin namijenjen svima koji vole aktivan život i bave se sportovima na otvorenome

Želite li promijeniti svoj život, napokon ustati iz fotelje i postati aktivni? Onda je GoOUT! pravi magazin za vas. Trčanje i ostali sportovi na otvorenome, fitness, zdravlje, prehrana i aktivni stil života − sve ćete to pronaći u ovome magazinu.

Lice s naslovnice prvog broja magazina GoOUT! članica je atletske reprezentacije i juniorska i mlađa seniorska rekorderka Matea Matošević. Osim razgovora s Mateom, u magazinu možete pročitati zašto uzeti u ruke vesla i kajakom obići hrvatsku obalu te što psihološka priprema znači za jednog sportaša.

Uz navedeno, donosimo i veliki vodič za kupnju bicikla – savjetujemo kako odabrati bicikl koji odgovara baš vašim potrebama i životnom stilu, bilo da bicikl koristite kao prijevozno sredstvo do posla, za izlet ili biste se htjeli okušati u cross-countryju.

Za sve koji trče ili će početi trčati tu je i veliki test tenisica za trčanje u kojem smo usporedili cijene, težinu, udobnost, prozračnost i sve ostale elemente koji tenisicu čine ugodnom i udobnom.

Foto: VLm

Pronaći ćete i veliki broj savjeta za odabir tenisica koje najviše odgovaraju vašem stopalu i načinu kretanja, kao i savjete kako spriječiti ozljede te koji su najčešći uzroci ozljeđivanja pri treniranju i trčanju.

U prvom broju GoOUT!-a donosimo i planove treninga za početnike, redovne i ozbiljne trkače koji će vas pripremiti za utrku na 5 kilometara bez ozljeda i bez odustajanja!

Za GoOUT! piše najaktivniji tim u Hrvatskoj, sastavljen od najpoznatijih imena domaćih outdoor sportova. Urednik je Trčanja Dragan Janković, urednik Outdoora Daniel Lacko, a u prvom broju za GoOUT! pišu i Šimun Cimerman, Veronika Jurišić, Dejan Patrčević, Kristijan Šivak, Mislav Mironović... Magazin uređivački potpisuju glavni urednik Krešimir Šego i izvršni urednik Mario Kuss.

GoOUT! će izlaziti četiri puta godišnje, a prvi broj je već u prodaji na svim kioscima za samo 19,90 kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?