Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu očekivali

Vlasnici novog iPhonea 6 Plus žale se da im se mobitel savija u džepovima

Iphone 6 plus
Foto: Youtube Screenshot
1/2
24.09.2014.
u 14:25

Naime, na Twitteru kolaju fotografije nenamjerno savijenih primjeraka tog Appleovog smartphonea. Iz Applea još nisu odgovorili na kritike.

Vlasnici novog iPhonea 6 Plusa žale se da im se njihov novi mobitel savio samo od nošenja u džepovima, javlja The Independent.

Naime, na Twitteru kolaju fotografije nenamjerno savijenih primjeraka tog Appleovog smartphonea, a jedan je korisnik YouTubea reagiravši na izvještaje o savijanju navedenog smartphonea izveo test savijanja koji je pokazao da se iPhone 6 Plus pod pritiskom njegove ruke zaista savija.

Iz Applea još nisu odgovorili na kritike. Prema pisanju The Independenta, vjeruje se da problem leži u u tome što je iPhone 6 Plus mnogo veći i tanji od prethodnih telefona pa aluminijsko kućište jednostavno nema dovoljno snage proporcionalne njegovoj dužini.

 

>> Otključani iPhone 6 u Hrvatskoj je više nego dvostruko skuplji nego u SAD-u

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Duba
17:38 24.09.2014.

uređaj za hvalisavce koji nemaju baš puno u tikvi! sa dobrom reklamom prodaju neki mit koji zapravo nije. žalosno

BA
batman
16:50 24.09.2014.

Nekima kao da nije stalo šta se nalazi ispod oklopa.Iphone 6 sramotno je uspoređivati sa noteom 4 i noteom edge!Ali navali narode,svi kupuju kupit ću i ja makar je smeće,a kad ono nakon dva tri dana razočarenje!Samsung je vrh!

DU
Duba
17:46 24.09.2014.

osim toga vjerojatnost je velika da ce se sam vratiti u prvobitno stanje.... za te novce i obećanja bi to moralo stvarno se dogoditi :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije