Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIZIJA DIZAJNERA

iPhone Air - koncept nove generacije Appleova smartphonea

iPhone Air
Screenshot Youtube
10.03.2014.
u 15:54

Veći je od postojećeg modela 5S te ima ekran dijagonale 4,7 inča u HD rezoluciji

Još uvijek ne znamo kad će točno iPhone 6 biti predstavljen, ni kako će izgledati. Zapravo, ne možemo sa sigurnošću reći ni da će se zvati iPhone 6.

Dizajner Sam Beckett na YouTubeu je objavio prikaz svoje vizije nove generacije iPhonea. Beckettov koncept iPhone Air veći je od postojećeg modela 5S te ima ekran dijagonale 4,7 inča u HD rezoluciji.

Ne znamo hoće li novi iPhone izgledati kao njegova vizija, no, s obzirom da nije riječ o pretjerano radikalnim promjenama u odnosu na prethodne generacije, ne bi nas iznenadilo ako budu dosta slični.

>> 5 stvari koje iPhone može a da vi to niste znali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije