Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVA Style

Dobrodošla 'ELFS DIVA'

diva
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/2
06.09.2014.
u 09:36

Uz specijalno ljetno izdanje, brojne čitateljice kupile su ekskluzivnu majicu 'Beautiful ELFS DIVA' s potpisom modnog dvojca ELFS po jedinstvenoj cijeni od 49,90 kuna...

Uz specijalno ljetno izdanje, brojne čitateljice kupile su ekskluzivnu majicu 'Beautiful ELFS DIVA' s potpisom modnog dvojca ELFS po jedinstvenoj cijeni od 49,90 kuna. Mnoge od njih pridružile su se i velikoj nagradnoj igri u kojoj su stilizirale DIVA Style majicu, a u prošlome broju odabrana je i sretna dobitnica, lijepa Nikolina Leljak. Nikolina je osvojila ELFS odjevnu kombinaciju po vlastitom izboru u vrijednosti 1000 kuna, vlastiti modni editorijal u magazinu Diva te Nivea poklon-paket.

Ovo će biti prvi put da će na naslovnici magazina Diva osvanuti nepoznata djevojka. Nikolina je tako posjetila i Divinu redakciju kako bi preuzela dio svoje nagrade te se dogovorila o snimanju pobjedničkog editorijala, pri čemu nam je u razgovoru otkrila kako se osjeća kao pobjednica na natječaju na koji se prijavilo mnogo drugih djevojaka.

- Uopće se nisam nadala, ali odmah sam se pohvalila mami koja mi na prvu nije vjerovala sve dok nije vidjela službeni e-mail s potvrdom. Jako se veselim snimanju editorijala i jedva čekam da osvanem na naslovnici, uzbuđeno je izjavila Nikolina. Pobjednica će na snimanju pratiti tim sastavljen od profesionalnih vizažista, stilista i frizera. No prije snimanja editorijala, Nikolina se uputila u dućan modnog dvojca ELFS kako bi odabrala odjevnu kombinaciju po izboru.

>>Odabrana je 'Beautiful ELFS DIVA'! Sretna je dobitnica lijepa Nikolina Leljak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije