Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunska kozmetika

Da nokti ne požute, prije laka nanesite zaštitnu bazu

nokti
Foto: Shutterstock
07.08.2014.
u 10:10

Ako želite dojam izduženih noktiju, nanesite lak tako da ne lakirate posve do bočnih strana nokta

Koji su “naj” trendovi sezone za lijepe nokte?

Ana, Makarska

Da biste imali lijepe nokte, počnite s pravilnom prehranom i osigurajte povećan unos vitamina. Važna je masaža noktiju i kožice hranjivim uljima, tako ćete stimulirati nokte i potaknuti brži rast. Nokti četvrtastog oblika trenutno su jako moderni, no to ne znači da ovalni nokti nisu lijepi.

Oblikujte nokte tako da to odgovara vašoj ruci i vašem stilu. Lak za nokte je “must have” sezone, ali samo ako je manikura besprijekorna. Možete pokušati s trajnim lakom koji traje od 2-3 tjedna.

Ako želite dojam izduženih noktiju, nanesite lak tako da ne lakirate posve do bočnih strana nokta. Ako se nikako ne možete odviknuti od toga da grizete nokte, rješenje bi mogao biti akrilni gel. Debeli sloj na noktima teško je grickati, pa pokušajte tako izbaciti ovu lošu naviku i vratiti noktima prirodan oblik.

Da vam nokti ne postanu žućkasti, nanesite zaštitni sloj prije svoje omiljene boje laka za nokte kako biste spriječili da se pigmenti laka uvuku u nokat.

Ne zaboravite da vaši nokti trebaju zadržati snagu i zdravlje, pa ih nekoliko dana u mjesecu ostavite “čiste” bez laka, kako bi prirodno ojačali.

>>VIDEO: Pogledajte kako savršeno nalakirati nokte

>>VIDEO: Pogledajte kako urediti nokte, pripazite kako ne biste pretjerali s rašpicom

Komentara 1

Avatar KalebJosua
KalebJosua
12:19 07.08.2014.

Lakirani nokti, cigara u ruci, kljucanje po mobitelu su preduvjeti za duhovni i intelektualni razvoj do nivoa 'kokoske' a tek kad progovori otkrivas istovjetnost kokodakanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije