Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepad u Erste banci

Lopov u invalidskim kolicima nakon pljačke otišao doma

Pljača, Erste
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
09.03.2016.
u 22:15

Iako je pljačkaš s novcem uspio doći do svog stana, policija mu je nakon samo nekoliko minuta pozvonila na vrata i privela ga.

Kada je čovjek u invalidskim kolicima oko 17.30 sati ušao u poslovnicu Erste banke koja se nalazi odmah uz Cibonin toranj na križanju Savske i Tratinske ulice zaposlenici isprva nisu niti posumnjali kako se radi o pljačkašu

Nakon što je došao do pulta zaposlenicima je rekao: "Ovo je pljačka". Nije poznato kako je bio naoružan. Uzeo je novac te se udaljio iz banke oko koje je u tom trenutku nalazilo dosta ljudi obzirom da se u blizini nalazi nekoliko tramvajskih stanica. 

Iako je pljačkaš s novcem uspio doći do svog stana, policija mu je nakon samo nekoliko minuta pozvonila na vrata i privela ga. 

>> Razbojnik uz prijetnju pištoljem opljačkao poštu i pobjegao s plijenom 

>> Iz dvije pošte odnijeli 180.000 kuna

Komentara 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:12 09.03.2016.

inače su inv. kolica bila frizirana i imala niskoprofilne gume koje odlično drže u zavoju a možda je Đuro Glogoški izveo prepad znajući da su Brkićeve šanse da postane ministar kud i kamo veće.

DU
Deleted user
23:16 09.03.2016.

Pri nas u slo ne kradu pljačkaši banci ...ljubljanska banka krade vama.

SC
schwertransport
20:05 09.03.2016.

Čoče ocemo cekat vijesti ili sami brojat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije