Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u luci

Trajekt za Supetar sinoć nije isplovio zbog dojave o bombi

trajekt biokovo,supetar,portal (1)
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.06.2013.
u 09:33

Trajekt je trebao isploviti u ponoć, no petnaestak minuta prije isplovljenja netko je dojavio da je na brodu postavljena eksplozivna naprava.

Jadrolinijin trajekt "Biokovo" u utorak kasno navečer nije isplovio iz splitske Gradske luke prema Supetru na Braču zbog dojave o bombi.

Trajekt je trebao isploviti u ponoć, no petnaestak minuta prije isplovljenja, javlja Dalmacija News, netko je dojavio da je na brodu postavljena eksplozivna naprava. Policijski službenici protueksplozivne zaštite izišli su na teren te izvršili pregled trajekta. Utvrđeno je da je bila riječ o lažnoj dojavi.

Splitsko-dalmatinska policija potvrdila je da je nakon anonimne telefonske dojave o eksplozivnoj napravi trajekt ispražnjen te da se sada kriminalističkim istraživanjem nastoji otkriti dojavitelja.

>>Bacio bombu u dvorište obiteljske kuće. Eksplozija napravila krater

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije