Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinoć u sesvetama

Bacio bombu u dvorište obiteljske kuće. Eksplozija napravila krater

bomba,sesvete,portal (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
11.06.2013.
u 08:40

Prema neslužbenim informacijama Mirko M., 57-godišnji vlasnik kuće policiji nije prijavljivao prijetnje. Istraga je u tijeku

Eksplozija, a najvjerojatnije se radi o ručnoj bombi, grunula je sinoć u ponoć u zagrebačkim Sesvetama! Za sada nepoznata osoba bacila ju je u dvorište obiteljske kuće 58-godišnjeg Mirka M. u ulici Vladimira Becića. Na sreću ljudskih žrtava nije bilo, no došlo je do za sada neutvrđene materijalne štete. Eksplozija je oštetla fasadu, prozor, žlijeba i travnjak.

Neslužbeno doznajemo da je Mirko M. policiju kontaktirao u zoru, oko pet sati ujutro jer, kako im je rekao, do tada nije shvatio da se incident dogodio. Policiji nikada nije prijavljivao prijetnje. Mirko M. na adresi u Sesvetama gdje živi ima registriranu tvrtku pod imenom “4 MM” za posredovanje u prometu robe i usluga. Tvrtka je registrirana za širi krug djelatnosti od ugostiteljstva do proizvodnje namještaja, nekretnina i prijevoza putnika. No, barem prema dostupnim podacima firma više nije aktivna. Krim istraga je u tijeku

>>Biograd: Nepoznati počinitelj bacio bombu na balkon kuće

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije