Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maturalac u Španjolskoj

Srednjoškolka optužila vozača za seksualno napastovanje, policija ga pustila

nasilje
Foto: Ilustracija: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
30.06.2014.
u 00:16

– Mi odgovorno tvrdimo da to nije istina, vozač ima svjedoke koji su sve vrijeme bili s njim, daljnja istraga će potvrditi da smo u pravu i da je sve ovo nečija izmišljotina – uzrujano je komentirao Darko Molnar

Vozač agencije Molnar travel upropastio je željno iščekivani maturalac u Španjolskoj učenicima trećeg razreda Srednje škole Dugo Selo kada je navodno na parkiralištu hotela masturbirao te pokušao napastovati srednjoškolku. Neimenovani vozač bjelovarske putničke agencije grupu srednjoškolaca vozio je na maturalno putovanje u gradić u blizini Barcelone. Slučaj je jednoj od profesorica prijavila uznemirena 17-godišnjakinja učenica, jedna od devedesetak srednjoškolaca koji su se s maturalca iz Calelle u blizini Barcelone u nedjelju navečer zaputili kući. Šef navodnog seksualnog predatora, Darko Molnar iz putničke agencije odlučno je opovrgao optužbe za koje se sumnjiči njegov zaposlenik.

Mi odgovorno tvrdimo da to nije istina, vozač ima svjedoke koji su sve vrijeme bili s njim, daljnja istraga će potvrditi da smo u pravu i da je sve ovo nečija izmišljotina – uzrujano je komentirao Darko Molnar. O incidentu je obaviješten i hrvatski konzulat te preko njega i Ministarstvo vanjskih poslova (MVP).

Vozač je priveden, saslušan i pušten, a djeca su u Francuskoj i dobro su potvrdila je Danijela Barišić iz MVP-a. Po srednjoškolce koji su tako ranije od očekivanog morali privesti kraju svoj maturalac, zbog nastale situacije poslan je drugi vozač agencije Molnar Travel.

Sve je to čista laž, ali čista. Čovjek je pušten na slobodu i vraća se u Hrvatsku ne s grupom, već sam, zbog svega što je proizašlo iz cijele priče, da se ne unosi dodatni nemir među djecu – kratko je dodao Molnar koji o identitetu, radnom stažu i navikama svog zaposlenika nije želio govoriti.

>> Omamljenu djevojku izvukli iz kluba pa je silovali na plaži

Komentara 20

Avatar Vuglec
Vuglec
08:52 30.06.2014.

Obrisali ste mi post obrazlažući to: 5. Chat, komentiranje van okvira teme članka, pisanje velikim slovima, postavljanje linkova. Niti jedan od spomenutih kriterija nisam prekršio osim što sam iznio istinu, a ona glasi: imate dvostruke kriterije prema spolovima, muškarce bezez ikakvih dokaza prikazujete kao univerzalne nasilnike, a žensko nasilje relativizirate.

UM
Umjereni
07:57 30.06.2014.

Evo, neki dan smo imali slični slučaj ali s obrnutim ulogama. Tamo je bila seksi učiteljica, a ovdje je seksualni predator. Ovoj državi doista fale novine na nivou. Ovo što imamo je potpuno žutilo.

MK
MKGRA
07:26 30.06.2014.

Jel to slika sa maturalac ili neka druga Ako nije slika sa maturalac treba Večernjak tužiti za lažno prikazivanje slučaja Mala se napila (kao i većina njih na maturalcu) pa joj svašta pada na pamet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije