Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otrovali se ugljičnim monoksidom?

Tijela dvojice mladića pronašli u kući kod Muća, mrtav 17-godišnjak u Međimurju

muć
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
01.01.2015.
u 21:22

U Neoriću doznajemo kako je jedan od mladića sin vlasnice kuće u kojoj ne žive, pa je s prijateljem došao čekati Novu godinu.

U noći s utorka na srijedu u obiteljskoj kući u međimurskom selu Pretetincu preminuo je 17-godišnjak. Tijelo je pronađeno na Staru godinu u prijepodnevnim satima. Kako neslužbeno doznajemo, obdukcija će se obaviti tijekom petka, kad bi se trebao doznati i točan uzrok smrti.

Nasilna smrt je zasad isključena. Pretpostavlja se da je mladić umro od posljedica trovanja ugljičnim monoksidom zbog neispravne peći na piljevinu u sobi.

Strava i kod Muća

Dvojica mlađih muškarca pronađeni su mrtvi u četrvrtak pred večer u obiteljskoj kući u Neoriću kod Muća. Što je razlog tragediji u zaseoku Šute, tek će se utvrditi.

Na očevidu je uz policiju u četvrtak uvečer bila i zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske priopćeno je jedino kako ne sumnjaju na kazneno djelo, nema tragova nasilja. Neslužbeno se proširila informacija kao se najvjerojatnije radi o trovanju ugljičnim monoksidom.

U Neoriću doznajemo kako je jedan od mladića sin vlasnice kuće u kojoj ne žive, pa je s prijateljem došao čekati Novu godinu. Ujutro se nije vratio pa se majka zabrinula i zamolila rođaka da ode provjeriti što se dogodilo. Navodno je njihova beživotna tijela pronašao zajedno s mladićevim djedom koji živi u blizini.

Što se dogodilo i kako je došlo do tragedije, šokirani mještani ne mogu niti nagađati.

>> Mladić se otrovao ugljičnim monoksidom i preminuo

Komentara 3

LA
lakočemo
23:06 01.01.2015.

žalosno tako mlado treba se pričati više i više upozoravati na neispravne instalacije...

KA
kafka
01:30 02.01.2015.

Žalosno.

Avatar ucjena
ucjena
06:39 02.01.2015.

zalosno, samo zasto novine pisu, polovicno,kad nemate sve, dajte samo najavu, i to ne sumnja se na kriv, djelo, otkuda nekom ta informacija, i saznanje, dok se 100% ne utvrdi, sumnja se na sve,dok se ne dokaze, ako ce se smjeti reci, tako ispada--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije