Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kiropraktičar

Ante Pavlović saslušan pa pušten da se brani sa slobode

Ante Pavlović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
15.11.2014.
u 16:23

"Terapeut" je čitavu seansu snimao video-kamerom

Kako "liječi" Ante Pavlović? Prema onome za što ga tereti Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, psihičkim i fizičkim zlostavljanjem, a u opisu "tretmana" ističu se bičevanje 12-godišnjaka i zahtijevanje od njega da pokaže svoje spolovilo.

Na zahtjev policije ŽDO je ispitao Pavlovića u Karlovcu, a, kako objašnjavaju u Državnom odvjetništvu, ustanovljeno je da je u kolovozu "liječio" dječaka s karlovačkog područja kojeg su kontroverznom kiropraktičaru doveli njegov otac i ostali članovi uže obitelji. Istraga je pokazala da je dijete vrijeđao, ponižavao, prijetio mu, zastrašivao, udario ga bičem po stražnjici i desnom obrazu.

Zatim je navodno tražio od njega da skine hlače i pokaže spolovilo pred svima, a, kako dječak to nije htio učiniti, Pavlović je pokušao hlače skinuti na silu udarajući nesretno dijete po leđima i glavi.

"Terapeut" je čitavu seansu snimao video-kamerom, a zapis objavio na internetskom servisu Youtube. Državno odvjetništvo smatra da je počinjena kaznena djela povrede prava djeteta i povrede privatnosti djeteta, a sudac istrage nije prihvatio njihov zahtjev da se Pavloviću odredi istražni zatvor, nego ga je pustio da se brani sa slobode, na što će se DORH žaliti.

>>Pravobraniteljica zgrožena snimkom na kojoj Ante Pavlović zlostavlja dječaka

>>Youtube skinuo snimku zlostavljanja Ante Pavlovića nad dječakom

Komentara 27

BO
boreabo
12:27 15.11.2014.

Već sam rekao davno , ali nitko ne reagira - sankcionirajte roditelje koji vode djecu tom debilu !!

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
12:30 15.11.2014.

Bolestan čovjek...

Avatar franccerac
franccerac
12:35 15.11.2014.

Ma njegovi pacijenti su još luđi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije