Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija 'Insula'

Policija na Zrću i Katarelcu s manjom količine droge zatekla 173 partijanera, prednjače Britanci

droga
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
07.07.2015.
u 13:51

Carina je pak na Zrću zaplijenila četiri vozila taksista koji su radili na crno

U prva dva tjedna u akciji Insula usmjerene na prevenciju, otkrivanje i procesuiranje kaznenih djela i prekršaja policija je na plažama Zrće i Katarelac uglavnom s manjom količinom droge zatekla 173 osobe. Među njima prednjače Britanci i to njih čak 145. Ukupno je partijanerima na Zrču i Katarelcu ispisano prekršajnih kazni u iznosu od preko pola milijuna kuna.

- Provedenim istraživanjima u nastavku akcije INSULA od 29.lipnja do 6.srpnja policijski su službenici pronašli oko 26 grama marihuane i hašiša, četiri jointa, 30 grama ketamina, 14 grama i 45 tableta ectasyja, 57 grama i 14 tableta MDMA-e, četiri grama amfetamina, 18 grama kokaina, 11 grama heroina, 30 mililitara GHB-a. U navedenom razdoblju policijski su službenici proveli i tri kriminalistička istraživanja, zbog sumnje na kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, nad tri državljana Velike Britanije - istakli su iz MUP-a.

Carina je pak na Zrću zaplijenila četiri vozila taksista koji su radili na crno.

>> U policijskoj akciji 'Insula' na Pagu zbog droga privedeno 36 osoba

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar slaven00
slaven00
19:07 07.07.2015.

daj vise legalizirajte i oporezujte to umjesto da punite dzepove mafiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije