Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio u bolnici

Zbog lošeg stanja zadarski ubojica prebačen u Zagreb

Zlatko Svirčić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/14
30.12.2014.
u 21:19

Brat i rodbina jedva su je odvukli od suprugova lijesa koji je zagrlila, zbog malaksalosti su je morali i nositi

U Zadru je danas pokopan Marino Orlović (49) kojeg je 23. prosinca sa četiri metka u glavu i prsa upucao Zlatko Svirčić, bivši suprug Maje Orlović s kojom je Marino u braku dobio dvoje djece, pišu 24 sata.

– Nemoj otići, nemojte ga odvesti, molim vas – plakala je Maja Orlović, a brat i rodbina jedva su je odvukli od suprugova lijesa koji je zagrlila, zbog malaksalosti su je morali i nositi.

Kako bi je smirili, morala je intervenirati i Hitna pomoć jer joj je pozlilo. Njezin suprug Marino umro je u nedjelju oko 21.40 sati. Svirčić je u zasjedi metkom u glavu teško ranio i njihova 10-mjesečnog sina koji se nakon operacije mozga oporavlja u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

U istrazi koja je započela kao trostruki pokušaj ubojstva doći će do preinake pa će Zlatko Svirčić odgovarati za ubojstvo i dva pokušaja ubojstva. Pritvoren je kako ne bi ponovio djelo te zbog posebnih okolnosti uznemiravanja javnosti. Na ispitivanju kod istražnog suca branio se šutnjom jer je u lošem fizičkom i psihičkom stanju. Zbog tih problema danas je iz zadarskog istražnog zatvora prebačen u Bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu, piše Zadarski.hr

>> Napadač iz Zadra pred sucem, beba stabilno, otac kritično

Komentara 21

CH
chemica
21:43 30.12.2014.

Kao i svaki zlotvor, kada kolje i siluje, zdrav je i čio. Kada pak treba platiti za svoje zlodjelo, odmah se "razboli". Nešto kao Draganče Paravinja. Nema "betežnijeg" od tog "nesretnika". Čak i žilete papa. Mamu im bezobraznu što ga uloviše i "uništiše mu zdravlje". Da, oni su krivi! Policija, država, sud...Svi su krivi osim psihopate.

MA
matador007
22:45 30.12.2014.

Možemo mi tu prosipati pamet i postavljati pitanja,ali jedno ostaje isto-on je hladnokrvni ubojica koji je pucao u čovjeka koji je u rukama držao malo dijete!? Za one koji se pitaju-tko smo mi da mu sudimo,pitanje za vas.što da ste vi u rukama držali to dijete,ili netko vama drag,ili da vam je to dijete unuk?Samo ga nemojte pokušati opravdati,jer opravdanja za ovako nešto nema.Nema.Zvijer i ništa od čovjeka je to.

AN
Anamarija10
22:34 30.12.2014.

Baš mi ga je žao siromačeka. Ali zar nije onaj pokojni i nedužno dijete u lošijem stanju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije