Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao i oružje

Muškarac (32) na Korčuli proizvodio drogu u laboratoriju

laboratoriji droge,marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
05.02.2015.
u 10:52

U laboratoriju su se kao dio opreme nalazila i dva akumulatora te solarna ploča koje je osumnjičeni otuđio u dva navrata u prethodnim razdobljima

Policijski službenici Policijske postaje Korčula dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za četiri kaznena djela i to neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te dvije krađe.

Dubrovačko-neretvanska policija obavijestila je da je temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku izvršena pretraga obiteljske kuće i drugih prostorija u Blatu na Korčuli, a koje koristi navedeni 32-godišnjak kojom je prilikom u jednoj od pomoćnih prostorija pronađen laboratorij za uzgoj i preradu marihuane opremljen sustavom za osvjetljavanje i mjeračem temperature i vlage zemlje te tri stabljike indijske konoplje visine od 20 do 55 centimetara.

U laboratoriju su se kao dio opreme nalazila i dva akumulatora te solarna ploča koje je osumnjičeni otuđio u dva navrata u ranijim razdobljima. Pretragom je također pronađeno i 8 komada inicijalnih kapisli, 19 komada patrona za lovačku pušku raznih kalibara i 32 komada streljiva raznih kalibara. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

>>Kuću pretvorio u laboratorij za uzgoj marihuane

>>Par krao struju od susjeda za uzgoj konoplje
 

Komentara 5

BA
bajo2
18:37 05.02.2015.

ovo kao da je stenli kjubrik posadio u odiseji !

LO
lojtra1
20:17 05.02.2015.

Novinari bi trebali napokon prestati s degeneričnom praksom nazivanja "laboratorijem" kojekakvih pomoćnih prostorija po kućama.

DH
dalibor.hren
20:37 05.02.2015.

Što će, jadan, kad je vani loše vrijeme!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije