Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bešćutnost

Lažni HEP-ovac na prevaru ukrao umirovljenici 100.000 kuna

\'zagreb, 26.03.2002. hep -  trafostanica zerjavec - pocetak radova snimio patrik macek\'
Patrik Macek/PIXSELL
08.04.2011.
u 16:33

Pozvonio je na vrati predstavio se kao djelatnik HEP-a. Zatražio ju je čašu vode i dok nije gledala, odmaglio je s njezinom ušteđevinom

Još jednu bešćutnu krađu u kojoj je lažni djelatnik HEP-a prevario žrtvu starije životne dobi, ovaj put 83-godišnju umirovljenicu O.Ć. te joj uzeo ušteđevinu zagrebačka policija zabilježila je u četvrtak u 12 sati u Domagojevoj ulici u Centru Zagreba.

Nesretnoj ženi uspio je ukrasti skoro 100.000 kuna! Poduzetni “HEP-ovac” pozvonio je 83-godišnjakinji i rekao: “Dobar dan, došao sam očitati brojilo”. O.Ć. ga je, ništa ne sluteći, pustila u stan. Prevarant je tada zatražio čašu vode. Iskoristio je njezinu uslužnost, te odmaglio s ušteđevinom nesretne umirovljenice.

Komentara 9

AM
amarila
18:04 08.04.2011.

Mi smo narod koji voli kukati to je poznata stvar! Najbolji primjer je novi soping centar na cvjetnom koja je to bila tucnjava da se ude i potrosi lova a sutra bu ti isti plakali da ne mogu vracati kredite!

FE
Felicijen
16:58 08.04.2011.

Pa dobro zar te jadne starice doma tolike novce drže na kuhinjskom stolu!?

Avatar deziderij
deziderij
17:29 08.04.2011.

Vidi ti to, vidi. Sto hiljada kuna mazno od jadne penzionerke. Pa nek sada netko kaže kako penzići nemaju ni za kruha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije