Nastavljen crni niz

Još jedna stradala osoba u prometnim nesrećama: Kod Vinkovaca smrtno stradao 32-godišnjak

Magla u Zagrebu
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/2
17.10.2016.
u 11:30

- Još uvijek ne znamo detalje ali izgleda kako je došlo do direktnog sudara. U satima kada se dogodila nesreća bila je magla i smanjena vidljivost - rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović

U prometnoj nesreći koja se jutros, oko 6 sati ujutro, dogodila na državnoj cesti između Vukovara i Vinkovaca jedna osoba je smrtno stradala. Prema navodima policije u prometnoj nesreći je došlo do sudara osobnog vozila kojim je upravljao 32-godišnjak iz Cerića te kombi vozilo kojim je upravljao 60-godišnjak iz Vukovara.

Vozač osobnog vozila, za kojega neslužbeno saznajemo da se radi o Elvisu Mravlinčiću (32), preminuo je u vinkovačkoj bolnici od posljedica ozljeda. Vozač kombi vozila također je zadobio teške tjelesne ozljede te je i on na liječenju u vinkovačkoj bolnici.

- Još uvijek ne znamo detalje ali izgleda kako je došlo do direktnog sudara. Detalji će utvrditi istraga. U satima kada se dogodila nesreća bila je magla i smanjena vidljivost. Stoga pozivamo vozače na dodatni oprez kada su u prometu i da brzinu prilagode uvjetima na cesti, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

>> Vozio se automobilom po pisti, pilot morao prekinuti slijetanje

Ključne riječi

Komentara 5

SD
sdpesticid
12:01 17.10.2016.

ili se vi angažirajte mupovci ili angažirajte cestovne ophodnje koji bi povremeno vodili oformljene kolone na kritičnim dionicama gdje je zbog magle vidljivost gotovo nikakva ili privremeno zatvorite dionicu koja je poznata po jakoj magli ili neka političari donesu novi zakon gdje bi prvi u koloni morao staviti rotacijsku signalizaciju ( to bi obavila policijska ophodnja a po završetku dionice druga ophodnja rješava ga signalizacije ) uz obvezno ograničenje brzine i tako predvoditi kolonu a staviti opću zabranu pretjecanja takvog vozila i tko se ogluši na istu odmah ga u prdekanu na 55 godina. jel mora netko poginuti zbog nekog muje kojemu se žuri kroz maglu ili je ovo pak nekakvo rješenje kada nema već drugoga ?

LA
Lanaaa1234
13:42 29.10.2018.

Ti si neki pametnjakovic? Dok ne dodjes na takvo mjesto o u takvu situaciju ,nemas pojma sta pricas... Lazi novinara su ne istinite i za to treba da se poduzne mjera protiv novinara. Kako mozete davati tako lazne iskaze

LA
Lanaaa1234
13:38 29.10.2018.

Tko vas navodi da pisete lazne clanke ,neistinite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije