Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Čačić mora preuzeti odgovornost

24.09.2007.
u 22:52

Imati igrače kalibra Ljubičića, Karlovića, Ančića i Čilića, a ispasti u Euro-afričku zonu, to se doista može dogoditi samo hrvatskoj reprezentaciji. I Hrvatskom teniskom savezu kojemu je na čelu Radimir Čačić.

Umjesto što prijeti Karloviću da će onemogućiti njegov nastup na OI u Pekingu, Čačić bi se trebao duboko zamisliti i vidjeti je li i sam svojim (ne)činjenjem pridonio da hrvatska reprezentacija u vrlo kratkom vremenu ostane bez Nikole Pilića, Gorana Ivaniševića i Ive Karlovića. Da pobjednik Davisova kupa u nepune dvije godine potone do drugog razreda u tom natjecanju.

I dok je Gorana i Niku teško vratiti, Karla se još može pridobiti. Ivo ipak ne traži nemoguće, samo malo više pravednosti u raspodjeli novca (da drugi igrač ne zarađuje čak četiri puta više od trećeg). Čačić je rekao da će prihvatiti svaki dogovor igrača i to je u redu.

Ali kako tog dogovora nema, jer su očito na jednoj strani Ljubičić i Ančić, a na drugoj Karlović (iako brojčani omjer snaga u tome nije bitan), predsjednik mora preuzeti odgovornost i ponuditi kompromisnu formulu. Pa tko je prihvati - prihvati. Tad ćemo doista doznati tko za reprezentaciju igra zbog novca, a tko zbog časti.

Želite prijaviti greške?