Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARAVAJUĆE

Fedor bi mogao dobiti potpunog amatera za prvog protivnika

Fedor Emelianenko
Facebook
07.10.2015.
u 11:53

Singh Jaideep odradio je samo jednu MMA borbu u cijelj karijeri

Ime protivnika Fedora Emelianenka trebalo bi biti objavljeno 8. listopada na konferenciji za medije. No, jedan od izvora, koji je upućen u događanja u japanskoj promociji pod kojom će se Fedor boriti, obznanio je tko bi to mogao biti, piše Fight Site.

Fedor Emelianenko bi se 31. prosinca u Japanu trebao boriti protiv kick-bosača Singha Jaideepa. Tako barem tvrde dobro upućeni izvori koji su povezani s japanskom promocijom na čijem je čelu bivšu šef PRIDE-a Nobuyuki Sakakibara.

Indijsko-japanski teškaš je dosad odradio jedan meč u MMA karijeri u kojem je u lipnju 2013. svladao Aliraza Tavaka, a u kick boks karijeri ima omjer 40-10 (1NC). Bio je pobjednik K-1 Grand Prixa 2009. u Seulu, ali od studenog 2011. nije ostvario niti jednu pobjedu. U tom je periodu odradio tri meča i sva je tri izgubio. Posljednji poraz dogodio se u svibnju prošle godine kad je prekidom izgubio od Fatiha Ulusoyja iz Turske.

Hoće li Singh Jaideep uistinu biti Fedeorov protvnik u povratničkom meču saznat ćemo za dva dana.

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na Fight Site

>> Fedor izabrao novu promociju: 'Kukavica, borit će se s amaterima!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije