Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Stotine izlagača iz inozemstva i Hrvatske obići će više od 40.000 posjetitelja

Od 29. do 31. ožujka u Bjelovaru će se predstaviti noviteti iz svijeta poljoprivrede, šumarstva i drvne tehnologije
19. ožujka 2019. u 08:00 548 prikaza
Bjelovarski sajam ​​​​
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovarski sajam koji se održava od 29. do 31.ožujka i ove će godine biti mjesto okupljanja velikog broja izlagača i to ne samo iz poljoprivrednih djelatnosti. Kako kažu organizatori, bit će to prezentacija svega onog što Bjelovarsko-bilogorski kraj posjeduje. Očekuje se na stotine izlagača iz inozemstva i Hrvatske te do sad najveća ponuda opreme za šumarstvo i drvnu tehnologiju.

Dolaze izlagači iz čak deset zemalja, od Litve, Švedske, Slovenije, Poljske, Italije, Srbije, Njemačke, Austrije, Mađarske do susjedne nam BiH.

Kao i dosadašnjih godina očekuje se da će se posjetitelji mjeriti u desecima tisuća. Ove je godine sajamski program obogaćen Sajmom EU fondova, a središnji savez udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka-SSUUHH organizirat će licenciranje grla hladnokrvnjaka.

Na Demo poligonu sajma predstavit će se najnovija i najmodernija poljoprivredna i šumarsko-drvna mehanizacija, a paviljon 9 je pretvoren u restoran s vrhunskom ugostiteljskom ponudom. Osim zabavnog parka za djecu, u suradnji s različitim izlagačima i Udrugama bit će organizirana natjecanja i zabavni sadržaji kao što je  popularni „Gudosječa“ koje svake godine privlači sve veći broj natjecatelja, a za pripadnice ljepšeg spola biti organizirana revija Etno nakita.

Na prošlogodišnjem sajmu bilo je oko 400-tinjak izlagača na prostoru od preko 80.000 kvadrata te je sajam posjetilo više od 40.000 posjetitelja.

Sadržaj omogućio Bjelovarski sajam

Koronavirus Italija
NAŠ DOPISNIK SVJEDOČI KAOSU U ITALIJI
‘Ovdje se događa nešto čudno, virus je možda mutirao’
Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica