Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika posjećenost

Poslovni.hr ima novi rekord čitanosti, učvrstio poziciju među 10 top news portala

Poslovni dnevnik
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
03.12.2020.
u 17:33

Autorski članci te istraživački pristup temama privlače i sve veći broj novih korisnika, a posebna zahvala, kako kažu, ide vjernim čitateljima koji svakodnevno prepoznaju njihov rad i trud.

Poslovni.hr opet je oborio rekord čitanosti. U studenom ove godine čak 1 259 696 korisnika posjetilo je portal Poslovnog dnevnika (prema službenoj metrici Gemius Audience).

Time je dodatno poboljšan rezultat iz prijašnjih mjeseci ove godine, a od početka 2020. godine poslovni.hr niže rekorde te je učvrstio svoji poziciju među 10 top news portala u Hrvatskoj.

Novim odličnim rezultatom i po prvi put osmom pozicijom na Gemiusu Poslovni.hr potvrdio je, ali i dodatno učvrstio svoju poziciju broja 1 u segmentu „business“ na hrvatskom tržištu, a ujedno i pokazao da portal ima vjernu publiku i najveću online zajednicu korisnika okupljenu oko financijskih i poslovnih tema, ali i šire.

Autorski članci te istraživački pristup temama privlače i sve veći broj novih korisnika, a posebna zahvala, kako kažu, ide vjernim čitateljima koji svakodnevno prepoznaju njihov rad i trud.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije