Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proizvodnja bar do jeseni

Od ponedjeljka se pale pogoni sisačke Rafinerije

Ila rafinerija
Foto: Ilustracija: Nikola Cutuk/PIXSELL
10.04.2015.
u 13:24

Sisačka Rafinerija privremeno je prestala s radom 14. siječnja, a tada se kalkuliralo s mogućnosti da je riječ o trajnom zatvaranju pogona

Proizvodnja u sisačkoj rafineriji uskoro ponovo kreće. Od ponedjeljka se pale pogoni, a njihovo pokretanje trajat će cijeli idući tjedan, nakon čega će se moći krenuti u proizvodnju. Kako doznajemo, procjena je da će prerada nafte trajati do kraja svibnja, tj. dok se ne potroše sve prikupljene zalihe domaće nafte koja se skladišti u Sisku. Doznajemo i kako već postoje planovi za pokretanje proizvodnje i na ljeto, nakon što se spremnici ponovo napune domaćom naftom.

Sisačka Rafinerija privremeno je prestala s radom 14. siječnja, a tada se kalkuliralo s mogućnosti da je riječ o trajnom zatvaranju pogona. Sadašnje informacije kazuju kako će se proizvodnja sigurno trajati barem do jeseni.

>> Rafinerija u Sisku u travnju nastavlja s radom

Komentara 4

PR
propalismoFranjoskroz
13:39 10.04.2015.

očekujem žestoke proteste zelenih.Zašto da se Siščani truju da bi oni u Pločama,Dubrovniku imali benzina a oni ne žele elektrane???

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:55 10.04.2015.

Sad nikome nece smetati otrovni smrad.

MN
mate.no
07:09 11.04.2015.

Ja sam poslovno spavao mjesec dana u rafineriji..jao ljudi koja robija.. zao mi je onih koji zive tamo, spasila me je ona trgovina preko pruge (neznam kako se zove) ima i kaffe u sklopu...jer se nije moglo od smrada ni jesti, a da ne spominjem tuseve i vodu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije