Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis TOP 505 kompanija

Nouras Haddad priča svoju priču – Kako od ZŠEM-a do Googlea, San Francisco?

U srijedu, 7. Listopada u 17 sati, Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira ZŠEM TALKS.
05. listopada 2020. u 15:33 43 prikaza
ZŠEM

Govornici su dr.sc. Mato Njavro, prodekan za međunarodne odnose ZŠEM-a, moderator razgovora i Nouras Haddad, ZŠEM alumni koji će ispričati svoju priču – kako od ZŠEM-a do Googlea.

Nouras je trenutno Senior Director of Technology Alliances američke tvrtke Looker koju je nedavno akvizirao Google Cloud. Fokusiran je na stvaranje ekosustava koji olakšavaju distribuciju i usvajanje vodećih Cloud tehnologija. Nouras je zadužen za strateške odnose s više od 100 tehnoloških partnera uključujući Google, Amazon, Microsoft and Snowflake.

Nakon preddiplomskog studija na ZŠEM-u, upisao je i završio MBA program na The Wharton School of the University of Pennsylvaniaa trenutno živi i radi u San Franciscu.

Ovo je ujedno i prvo događanje organizirano na novom kampusu ZŠEM-a, pa posjetitelji imaju priliku i prošetati novim kampusom.

Radi sigurnosti svih sudionika, i pridržavanja epidemioloških mjera, nošenje maski je obvezno, a pri ulasku na event svim sudionicima biti će izmjerena temperatura, a u dvorani osiguran razmak od 1.50 m.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera obvezno je potvrditi dolazak na info@zsem.hr.

Razgovor će se održati na hrvatskom jeziku.

VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće