Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Gospodarstvo

'Malo i srednje poduzetništvo temelj su hrvatskog i europskog gospodarstva'

Malo i srednje poduzetništvo čini više od 90% hrvatskoga BDP-a, a zapošljava oko 80% svih hrvatskih zaposlenika.
13. veljače 2020. u 13:50 1 komentara 91 prikaza
Domagoj Ivan Milošević
Foto: Screenshot/You Tube

Malo i srednje poduzetništvo čini više od 90% hrvatskoga BDP-a, a zapošljava oko 80% svih hrvatskih zaposlenika. Stoga bi malo i srednje poduzetništvo biti temelj hrvatskoga, ali i europskoga gospodarstva.

Županije OKRUGLI STOL S manjim brojem ljudi županije će biti efikasnije, brže će rješavati probleme građana i poduzetnika te olakšati investiranje

O izazovima s kojima se susreću današnji mali i srednji poduzetnici, načinima na koje im se može dati veći značaj u sveukupnom gospodarstvu te usporedbama Hrvatske s ostalim europskim zemljama, za Poslovni dnevnik govori Domagoj Ivan Milošević, predsjednik HDZ-ove Zajednice poduzetnika i obrtnika, predsjednik saborskog Odbora za europske poslove, potpredsjednik SMI Europe Pučke stranke i predsjednik SMI Global-a.

- Podržat ću kandidata koji će zajamčiti da ćemo napokon provesti strukturne reforme, obračunati se s korupcijom i klijentelizmom i tako dobiti uređenu državu te da ćemo se boriti za ostanak u zemlji svake djevojke i mladića, a za povratak onih koji su već otišli - rekao je u intervjuu, među ostalim, komentirajući i skore unutarnje izbore u HDZ-u, Domagoj Ivan Milošević glavnom uredniku Poslovnog dnevnika Vladimiru Niševiću.

tuča
OČEKUJE SE JOŠ OBORINA
Tuča pogodila Turopolje: Prizori kao da je pao snijeg!
tt
Tabu tema
Evo što morate znati o životu s hemoroidima
  • tolitol:

    Hrvatska po poslovnim uvjetima na 51 mjestu u svijetu, od čega joj je najlošijia ocjena u pogledu izdavanja građevinskih dozvola. Tu smo na nevjerojatnom 150. mjestu u svijetu. Dok se to ne riješi, ništa od gospodarskog uspona. A riješit se ... prikaži još! ne može jer imamo birokratiziranu, porezno preopterećenu i neefikasnu državu.