Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik hgk

Luka Burilović: Neću dopustiti ukidanje županijskih komora

Luka Burilović
Marko Prpic/PIXSELL
04.11.2014.
u 12:27

Burilović je najavio i da će HGK i u sljedećem razdoblju nastaviti sa provođenje akcije Kupujmo Hrvatsko koja će biti i dodatno unaprijeđena

Vinka Ivanković jednoglasno je izabrana za predsjednicu Gospodarskog vijeća Županijske komore (predsjednik ŽK Vukovar) dok će dužnost njenog zamjenika obnašati Domagoj Šaravanja (tvrtka Sokol d.o.o.), odlučeno je na prvoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Vukovar.

Uz izabrane čelnike izabrano je i Gospodarsko vijeće HKG Županijske komore Vukovar, za razdoblje od 2014.-2018., a koje čine predstavnici 13 tvrtki. Najavljeno je kako će Gospodarsko vijeće Županijske komore i ove godine, na svečanoj sjednici koja će se održati u prosincu, biti dodijeljena priznanja za najuspješniju malu, srednju i veliku tvrtku sa područja Vukovarsko – srijemske županije.   Sjednici Vijeća nazočio je i predsjednik HGK Luka Burilović koji je prisutne upoznao sa reformom koja se provodi unutar ove institucije ali i najavio uvođenje novih usluga poput timova za pravno savjetovanje, vaučeri za usluge tvrtkama i slično, a koje će HGK osiguravati za svoje članice.

Ovom prilikom Burilović je istakao i da neće dopustiti ukidanje županijskih komora i uplitanje politike u rad Komore. Najavio je i da će HGK i u sljedećem razdoblju nastaviti sa provođenje akcije Kupujmo Hrvatsko koja će biti i dodatno unaprijeđena.

>>HDZ-ovac Burilović više neće biti šef HGK? Novog će birati poduzetnici

>>Maras o HGK: Ukidamo obvezno članstvo. Vrdoljak: To nije točno!

Komentara 5

VE
velika
13:33 04.11.2014.

da je normalna drzava ne bi se njega pitalo nego poduzetnike .. ne \elim uopce ulaziti u sitne Vrdoljakove igre koji ovoj gnjidi omogucavaju zivot

DU
Deleted user
15:11 04.11.2014.

Ako je dobrovoljno onda je to članarina, ako je obavezno to je namet. Cilj je ukinuti namete!

MI
mihaeltrpcic
14:43 05.11.2014.

NE bi se složio, čovjek je ipak i sam došo iz tvrtke i očito zna šta radi, ovo šta je napravio do sad mi se čini da ide u dobrom smjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije