Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kreću prijave za subvencionirane stambene kredite

OTP banka
16.03.2022.
u 08:30

Od 21. ožujka kreće novi krug prijava za subvencionirane stambene kredite Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN)

Kao banka koja je prema izboru najprestižnijeg financijskog magazina The Banker proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj za proteklu godinu, OTP banka d.d. ove godine nudi posebno privlačne uvjete financiranja u programu koji pruža priliku mladima do 45. godine života za boljim uvjetima prilikom kupnje prve nekretnine. Subvencija se dodjeljuje na minimalno pet godina, a svima kojima će biti odobrena, država će plaćati od 30 do 51 posto mjesečnog obroka ili anuiteta kredita, ovisno o mjestu u kojem se predmetna nekretnina nalazi. Uz godine života, uvjet za dobivanje subvencija je i to da u vlasništvu prijavitelj nema kuću ili stan. Oni koji žele prodati svoju nekretninu radi kupnje većeg stana ili kupnje, odnosno izgradnje kuće, također se mogu prijaviti za subvencioniranje stambenog kredita.

Što sve morate obaviti za uspješnu prijavu?

Kako biste postali dio ove pozitivne priče, u koju se proteklih godina uključilo preko 22 000 mladih obitelji i pojedinaca diljem Hrvatske, potrebno je što prije izabrati nekretninu ili zemljište na kojem ćete graditi svoj budući dom, prikupiti potrebnu dokumentaciju i odabrati banku od povjerenja.

OTP banka d.d. ove godine nudi povoljne uvjete odobravanja subvencioniranog stambenog kredita i jednu od najpovoljnijih efektivnih kamatnih stopa (EKS) koja odražava stvarne troškove kredita, uključujući naknade, osiguranja, depozit, i ostale izravno povezane troškove kredita. Osim toga, kredit možete ostvariti bez troškova procjene nekretnine i naknade za obradu kredita, period otplate stambenog kredita uz fiksnu kamatnu stopu je deset godina, a policu osiguranja od požara kod Croatia osiguranja možete ostvariti uz 30 posto popusta. Također, korisnici imaju mogućnost otplate kredita u jednakim mjesečnim anuitetima ili mjesečnim ratama. Svim klijentima koji apliciraju za subvencionirani stambeni kredit, a koji ne uspiju dobiti subvenciju APN-a, OTP banka d.d. nudi odobravanje redovnog stambenog kredita po kamatnim uvjetima za subvencionirane stambene kredite.

Zatražite poziv čim prije

Kako biste na vrijeme prikupili svu potrebnu dokumentaciju i pravodobno reagirali na određene zahtjeve, bitno je da na vrijeme izaberete banku koja će biti uz vas, savjetovati vas i voditi kroz sve izazove ostvarivanja subvencioniranog stambenog kredita. Svi predani zahtjevi će se obrađivati redoslijedom kojim su i zaprimljeni, a dobra vijest za sve zainteresirane jest da je stopa odobravanja zahtjeva OTP banke d.d. poslanih prema APN-u u protekloj godini iznosila 99%. Želite li sudjelovati u APN-ovom programu, čiji početak očekujemo za nekoliko dana, ne gubite ni tren te se s povjerenjem obratite OTP banci d.d. kako biste realizirali svoj subvencionirani stambeni kredit. Zatražite povratni poziv već danas kako bi vaša prijava bila kompletna i predana na vrijeme. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije