Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNE PORUKE

Konzum upozorio na prevaru: 'Nikako im ne šaljete svoje osobne podatke'

Goran Stanzl/PIXSELL
04.11.2021.
u 08:35

"Kao glavnu nagradu navode poklon bonove koje možete iskoristiti u našim prodavaonicama, što nije točno", kažu u Konzumu

Iz trgovačkog lanca Konzum poslali su upozorenje građanima na lažnu nagradnu igru koja se širi putem SMS-a, WhatsAppa, Vibera i Facebooka, a u kojoj se bez dopuštenja koriste Konzum logo i fotografije.

"Dragi kupci, želimo vas obavijestiti da putem SMS-a, aplikacije WhatsApp i Viber te društvene mreže Facebook kruži lažna nagradna igra koja bez dopuštenja koristi Konzum logo i fotografije. Kao glavnu nagradu navode poklon bonove koje možete iskoristiti u našim prodavaonicama, što nije točno.

Nismo organizatori te nagradne igre te vas pozivamo da nikako ne šaljete svoje osobne podatke organizatorima tih igara, a pozivamo vas i da ovu informaciju podijelite s prijateljima", upozorili su.

Podsjetimo, upozorenje o lažnoj nagradnoj igri ovih dana je objavila i Hrvatska pošta.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije