Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Potrošač

Kaufland objavljuje: „Prvi Dajemo Više“

Trgovački lanac Kaufland već je 29. studenog snizio cijene kao da je PDV 13%
03. prosinca 2018. u 13:54 1308 prikaza
Kaufland
Foto: Promo

Kaufland je prvi trgovački lanac koji je putem svog letka objavio kako je na odabrane proizvode već od 29.11.2018. snizio cijene kao da PDV već sada iznosi 13%, iako će nova stopa PDV-a  tek 1.1.2019. stupiti na snagu.

 „U četvrtak, 29.11.2018., pokrenuli smo akciju „Prvi Dajemo Više“ u sklopu koje smo svojim kupcima omogućili da pomoću kupona prvi osjete niže cijene odabranih proizvoda. No, to je samo bio uvod: od ove subote nadalje, za sve naše kupce smo osim toga snizili sve cijene proizvoda na koje će se odnositi nova stopa PDV-a, što kod nas obuhvaća preko 130 vrsta svježeg mesa i ribe, oko 20 vrsta jaja, preko 50 različitih vrsta pelena i preko 170 različitih vrsta voća i povrća. Htjeli smo svojim kupcima već sada ususret blagdanima omogućiti da uživaju u nižim cijenama i da iz široke palete od preko 380 proizvoda koje im mi nudimo u navedenim robnim grupama, sami mogu izabrati što god žele. “, potvrdila nam je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Trgovački lanac uz to najavljuje kako će svoje kupce od četvrtka, 6.12.2018., iznenaditi s dodatnim pogodnostima, ali detalje još ne žele otkriti.

Više informacija pronađite ovdje.

Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
Zagrebački advent
Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom