Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

IEDC- Poslovna škola Bled višestruko nagrađivana škola

IEDC- Poslovna škola Bled
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
01.02.2019.
u 13:00

Danica Purg je 2013. godine postala predsjedavajuća Upravnog odbora UN-ovog Global Compacta PRME (Principi odgovornog upravljanja obrazovanjem), okupljajući gotovo 500 poslovnih škola i sveučilišta iz 80 zemalja. Godine 2010. proglašena je Međunarodnim pedagogom godine od Akademije za međunarodno poslovanje (AIB) za izvanredna postignuća u međunarodnom poslovnom obrazovanju

Ekskluzivni edukacijski partner konferencije Digital Takeover je IEDC-Poslovna škola Bled, prva poslovna škola takve vrste u Srednjoj i Istočnoj Europi, osnovana 1986. U više od 30 godina postojanja, kroz IEDC prošlo je preko 90 000 polaznika iz 100 zemalja širom svijeta, a ove godine posjetitelji Digital Takeover konferencije imat će priliku saznati zašto je baš ova škola jedna od vodećih međunarodnih institucija za razvoj menadžmenta u Europi.

IEDC - Poslovna škola Bled je višestruko nagrađivana škola, čiji je MBA program 2012. prepoznat kao jedan od četiri najinovativnija od 700 programa u svijetu, a 2009. Aspen Institute Beyond Grey Pinstripes uvrstio ih je među 100 najboljih poslovnih škola u svijetu zbog integriranja društvenih, ekoloških i etičkih pitanja u svoj MBA program.

IEDC-Poslovna škola Bled je i sjedište Udruge menadžerskih škola Srednje i Istočne Europe (CEEMAN), Europskog centra za vođenje (ELC), Međunarodne akademije profesora menadžmenta (IMTA), UN Global Compact Slovenija, te WISE, Svjetskog instituta za održivi razvoj i etiku i instituta za vođenje timova.

IEDC - Poslovna škola Bled je višestruko nagrađivana škola
Foto: Borna Filić/PIXSELL

U zadnje vrijeme, IEDC je povećao svoje istraživačke aktivnosti, što je rezultiralo izdavanjem čak sedam knjiga u Njemačkoj i Velikoj Britaniji, kao i organiziranjem Međunarodne istraživačke konferencije u Kini.

U 2016. IEDC-Bled School of Management osvojila je nagradu AMBA Milestone Award, koja se dodjeljuje jednom godišnje za prepoznavanje stalne uspješnosti akreditiranih poslovnih škola diljem svijeta.

Danica Purg, direktorica i dekanica IEDC-a - Poslovne skole Bled, primila je Robert L. Dilworth nagradu za svoja iznimna dostignuća na području međunarodnog poslovnog izobražavanja:

“Počašćena sam što sam bila izabrana za ovu nagradu koju dodjeljuje The Global Forum i teži za transformacijom kompanija i transformacijskom obrazovanju na temelju vrijednosti. Mi, na IEDC-Poslovnoj školi Bled, vježbamo taj pristup od samog početka, već više od 30 godina”, rekla je prof. Danica Purg.

Nagradu su joj dodijelili na godišnjoj konferenciji The Global Forum on Leadership, Learning and Strategic Change koja je 2017. godine održana u Varšavi.

Pod njezinim rukovoditeljstvom IEDC – Poslovna škola Bled postala je jedna od vodećih na području transformacijskog izobražavanja, t.z. action learning-a i experiential learning, posebno na području uvažavanja etike, družbene odgovornosti i umjetnosti u školovanje menadžera.

Danica Purg je 2013. godine postala predsjedavajuća Upravnog odbora UN-ovog Global Compacta PRME (Principi odgovornog upravljanja obrazovanjem), okupljajući gotovo 500 poslovnih škola i sveučilišta iz 80 zemalja.

Godine 2010. proglašena je Međunarodnim pedagogom godine od Akademije za međunarodno poslovanje (AIB) za izvanredna postignuća u međunarodnom poslovnom obrazovanju.

Danica Purg, direktorica i dekanica IEDC-a - Poslovne skole Bled
Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije