Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveno ispravan

Nije označeno da sadrži gluten: povlači se Salsa umak Amaizin

Amaizin
03.11.2017.
u 19:22

Zbog utvrđene količine glutena proizvod se povlači s tržišta, no zdravstveno je ispravan, navodi se u priopćenju

Zbog neoznačenog sadržaja glutena na proizvodu, Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je danas da se s tržišta povlači nizozemski slatki Salsa umak, robne marke Amaizin, a potrošači ga mogu vratiti u bio&bio trgovine gdje će im biti osiguran povrat novaca ili zamjenski proizvod.  

Riječ je o proizvodu 8147 Salsa umak – DIP SLATKI, u pakiranju od 260 grama, za koji je proizvođač tijekom samokontrole utvrdio da sadrži gluten te se ne može se označavati oznakom "bez glutena".

Rok uporabe je  31. prosinca 2020.,  u pakiranju od 260 grama, a proizvođač je Machandel B.V., Turfsteker 6, 8433 HT Haulerwijk, Nizozemska, koji na hrvatsko tržište stavlja Biovega.

Zbog utvrđene količine glutena proizvod se povlači s tržišta, no zdravstveno je ispravan, navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije