Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona Uplift akademije

Edukacije za male poduzetnike iz sektora turizma i ugostiteljstva

Zagreb: Skupina poduzetnika prezentirala je svoje projekte u Algebri
Goran Stanzl/PIXSELL
31.08.2022.
u 16:36

Projekt je usmjeren na sektor turizma i ugostiteljstva s ciljem stvaranja snažnijih poduzetnika koji kroz obrazovanje dobivaju alate za postizanje konkurentnosti u digitalno doba

U sklopu projekta Uplift, koji je prošle godine pokrenuo MasterCard i koji na jednom mjestu okuplja vijesti, informacije i edukativni sadržaj namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima, osmišljen je i jedinstveni edukativni program – Uplift akademija. Svi zainteresirani vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća iz područja turizma, ugostiteljstva, uslužnih i pripadajućih djelatnosti mogu do početka listopada prijaviti sebe ili svoje zaposlenike na natječaj za stipendije.

Projekt je usmjeren na sektor turizma i ugostiteljstva s ciljem stvaranja snažnijih poduzetnika koji kroz obrazovanje dobivaju alate za postizanje konkurentnosti u digitalno doba. Uplift akademija je jedina edukacija takve vrste u Hrvatskoj koja svoj program temelji na modernom pristupu, uzimajući u obzir aktualne tržišne trendove, ali i specifičnosti turističkog sektora.

Ovogodišnji će edukativni program biti prilagođen u odnosu na prvu sezonu. Tako će edukacija u sklopu Uplift akademije početi u studenom 2022., završit će u ožujku 2023., a sastoji se od 100 nastavnih sati. Imat će deset seminara s naglaskom na digitalnu transformaciju i održivost kao dva ključna elementa za stvaranje poduzetnika nove generacije u turističkom segmentu. Predavanja ostaju online kako bi priliku za sudjelovanje mogli dobiti poduzetnici iz svih dijelova Hrvatske, a ukupno će biti dodijeljene 32 stipendije.

VIDEO: Proglašena prirodna nepogoda zbog suše u Međimurskoj županiji, šteta 150 milijuna kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije