Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona sajmova

Dobre turističke vijesti iz Singapura, Montreala i Las Vegasa

Foto: HTZ
1/3
VL
Autor
Radmila Kovačevć
19.10.2018.
u 14:15

Voditeljica štanda Hrvatske turističke zajednice Franka Gulin na singapurskom sajmu ističe kako su već prvoga dana veliko zanimanje za zanimanje za Hrvatsku pokazali predstavnici turističkih agencija, institucija i kreativnih agencija

Sezona turističkih sajmova se zahuktava. Hrvatska ponuda ovih je dana predstavljena ili se predstavlja na tri sajma; ITB Asia 2018. u Singapuru, International Tourism & Travel Showu u Montrealu, te IMEXu America u Las Vegasu.

Voditeljica štanda Hrvatske turističke zajednice Franka Gulin na singapurskom sajmu ističe kako su već prvoga dana veliko zanimanje za zanimanje za Hrvatsku pokazali predstavnici turističkih agencija, institucija i kreativnih agencija specijaliziranih za izlazni turizam iz Indije, Šri Lanke, Indonezije te Bliskog istoka.

Dobre su vijesti i s jednog od najposjećenijih turističkih sajmova u Kanadi s 400 izlagača iz sto zemalja, kojeg će ove godine obići oko 35.000 posjetitelja.

Direktorica njujorškog predstavništva HTZ-a Ina Rodin ističe da su za Hrvatsku vrlo važni direktni letovi, koji su spojili Toronto sa Zagrebom, a od iduće godine i sa Splitom.

"To potvrđuje veliki potencijal i značenje Kanade kao jednog od top pet dalekih tržišta za Hrvatsku koje posljednjih godina raste po visokom dvoznamenkastim stopama rast", zaključuje I. Rodin.

Sajam u Las Vegasu, s više od 3.500 izlagača iz 150 zemalja svijeta, potvrdio je da hrvatski turizam dobro kotira i među građanima SAD-a.

>> Pogledajte video o prvoj hrvatskoj sačuvanoj reklami "Novi život kuharice"

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
18:21 19.10.2018.

Super. Ali dok god Hrvatska bude destinacija u kojoj su glavni specijalitet cevapi i burek, nista od turizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije