Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povoljno&zanimljivo

Četiri ideje za povoljan i dobar godišnji odmor ovog ljeta

odmor
Thinkstock
12.06.2012.
u 15:48

Zbog rasta cijena mnogi će Hrvati ovog ljeta imati kraći godišnji odmor. Doznajte na koje načine možete iskoristiti svoj odmor, a pritom ne potrošiti puno novca.

 

Zbog rasta cijena mnogi Hrvati će ovog ljeta imati kraći godišnji odmor, odnosno ukoliko si uopće budu mogli priuštiti da idu na godišnji odmor. No, nedostatak novca ne mora značiti da si ne možete priuštiti barem jednodnevni bijeg od svakodnevice. Pametna kuna vam donosi nekoliko prijedloga kako ovog ljeta ipak možete otići na odmor koji, iako će biti kraći, može biti jednako dobar kao i duži odmor. 
1. Kampiranje
Bilo da se radi o obiteljskom kampiranju ili jednostavnom romantičnom bijegu od svakodnevice, kampiranje je odlična opcija za sve one koji su željni uštede i odmora. Za razliku od apartmana u privatnom smještaju, izdvojit ćete puno manje novca. Svi avanturisti kojima nije do luksuza nego do čiste zabave, uživat će u svim radostima kampiranja. Ako se želite maknuti od obveza, odmor u prirodi idealan je za takvo nešto. Jednu sezonu možete uložiti u kupnju opreme za kampiranje, ali onda će vam poslužiti za svaku sljedeću sezonu, čime ćete uštedjeti. Dobar početak u planiranju vašeg odmora je internet, te specijalizirane stranice poput www.camping.hr. 
Ostatak ideja možete saznati samo na - Pametnoj kuni.

 

Zbog rasta cijena mnogi će Hrvati ovog ljeta imati kraći godišnji odmor, budu li si ga mogli uopće priuštiti. No, nedostatak novca ne mora značiti da si ne možete priuštiti barem jednodnevni bijeg od svakodnevice. Pametna kuna donosi vam nekoliko prijedloga kako ovog ljeta ipak možete otići na odmor koji, iako će biti kraći, može biti jednako dobar kao i duži odmor.

1. Kampiranje – Bilo da je riječ o obiteljskom kampiranju ili jednostavnom romantičnom bijegu od svakodnevice, kampiranje je odlična opcija za sve one koji su željni uštede i odmora. Za razliku od apartmana u privatnom smještaju, izdvojit ćete puno manje novca. Svi avanturisti kojima nije do luksuza nego do čiste zabave uživat će u svim radostima kampiranja. Ako se želite maknuti od obveza, odmor u prirodi idealan je za takvo što. Jednu sezonu možete uložiti u kupnju opreme za kampiranje, ali onda će vam poslužiti za svaku sljedeću sezonu, čime ćete uštedjeti. Dobar početak u planiranju vašeg odmora je internet te specijalizirane stranice poput www.camping.hr.

Ostatak ideja možete doznati samo na – Pametnoj kuni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije