Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postani/ostani poduzetnik (POP)

Brošura i video kompendij projekta POP

POP
Foto: PR FOTO
25.08.2016.
u 13:43

Postani/ostani poduzetnik (POP) – promocijom poduzetništva i uzajamnim učenjem do razvoja poduzetništva na području Grada Zagreba

Brošura i video kompendij predstavljaju rezultat projekta Postani/ostani poduzetnik (POP), sufinanciranog sredstvima Europske unije. Projekt je za cilj imao uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreb kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start up poduzetništva te učenja za isto.

Brošura i video kompendij sadrže smjernice za poduzetnike s održane Start-up akademije u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP). Cilj akademije je bio kroz info edukativne seminare pružiti polaznicima potrebna znanja za uspješno vođenje poduzeća. Predavači Start-up akademije bili su stručnjaci iz Razvojne agencije Zagreb, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Proširite svoja znanja i zakoračite u svijet poduzetništva!

Preuzmite brošuru za poduzetnike.

Foto: PR članak

Pogledajte video kompendije:

  • Poslovni model i tržišno-proizvodni sklad

  • Uvod u metodologiju razvoja kupca

  • Kako osnovati d.o.o.?

  • Kako osnovati j.d.o.o.?

  • Kako otvoriti obrt?

  • Što poduzetnik treba znati o financijama (osnovni pojmovi)

  • Kako postati poduzetnik - ključne kompetencije

  • Marketing za male i srednje poduzetnike

  • Mjere za poduzetništvo Grada Zagreba: Samozapošljavanje

Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196,58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Sadržaj ove publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb – TPZ d.o.o.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije