Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon javnih nominacija

Rada i Steffani žestoko se posvađale: 'Sram te bilo, čuvala sam te'

big brother
Foto: Screenshot
07.11.2015.
u 17:08

Nakon što je na javnim nominacijama Steffani spalila fotografije bračnog para Vasić zato što ih smatra dvoličnim zabadalima, Rada se odlučila s njom obračunati. Tvrdi da će se ona osobno pobrinuti da već sljedećeg tjedna izađe iz Kuće.

Iako je bilo za očekivati da će nominirati upravo njih jer je Radi odmah pri povratku rekla da se razočarala u njega i suprugu zbog brojnih ružnih riječi koje su joj uputili iza leđa, Rada je očito mislila da će se u međuvremenu predomisliti. Radu je nominirala zato što misli da je prevrtljiva i da zabija nos svugdje, na što se ona zainatila i rekla: „E, riješit ćemo se ovoga tjedna ja i ti“.

Potom je uslijedila žestoka svađa dvaju bivših sustanarki iz tajne kuće. Steffani je Radi poručila da je dvolična i da skriva svoje pravo lice pa je sad osjetila kako joj lagano gori tlo pod nogama. Rada se razjarila i počela vikati iz sveg glasa: „Sram te bilo, čuvala sam te“, što je po njoj očito dovoljan razlog da joj se Steffani nikada ne zamjeri. Prepirka se nastavila, a temperamentna Splićanka je ponavljala da se koliko su ona i Rade neiskreni.

Unatoč svemu, Rada tvrdi da nikada nije ogovarala Steffani i da joj smeta što ju „pravi politikaškom“. Odmah je odlučila djelovati i poručila ostalim stanarima da prva daje glas da se 21-godišnja Splićanka izbaci iz Kuće, a uz nju su njen suprug i sinovi.

I ostali su stanari uvidjeli da polako padaju i maske bračnog para Vasić. „Polako, tek će sada maščice da spadaju“, rekla je Zorica Tini svega nekoliko trenutaka nakon što joj se Rada išla pravdati zbog nominiranja i zvala ju sestrom.

>>Jozefina napustila BB kuću pa oplela po Mirjani: 'Njoj ni luđačka košulja ne bi pomogla'

>>Evo što nas večeras očekuje u Big Brother live emisiji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije