Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 live emisija

Jozefina napustila BB kuću pa oplela po Mirjani: 'Njoj ni luđačka košulja ne bi pomogla'

jozefina
Foto: RTL
1/6
06.11.2015.
u 22:51

-Znala sam da ću izaći jer mene intuicija nikada ne vara. Osjećam se odlično jer idem svom mužu i svom djetetu- kazala je Jozefina neposredno nakon izlaska iz kuće

U jedanaestoj emisiji uživo Big Brother kuću je napustila Jozefina Išaretović iz Zagreba. Rani izlazak joj nije bio u planu, no svejedno ne žali zbog toga. 

-Znala sam da ću izaći jer mene intuicija nikada ne vara. Ovo mi nije bio plan, ali odlično se osjećam jer idem svom mužu i svom djetetu doma- kazala je Jozefina. U kući ju je najviše nervirala Mirjana za koju je rekla da je poseban slučaj i 'da joj ni luđačka košulja ne bi pomogla'. 

Emisiju je obilježio i emotivan razgovor Zorice i njenog supruga Sime. Svojoj supruzi Simo je iz ispovjedaonice savjetovao da ne izlazi iz kuće, da show nastavi onako kako ga je i započela, da izdrži do kraja, te da je voli.

U studiju je večeras ponovo bila i Goranova zaručnica Lejla koja je još jednom svima zahvalila na podršci koju pružaju Goranu. Kazala je i kako je u kontaktu s Aleksandrom i Ivonom koji su nahvalili Gorana.

Veliki brat obratio se i povratnici Steffani Banić koju je podsjetio da je svojim dobrovoljnim odlaskom iz showa izgubila pravo na glavnu nagradu. Ona ubuduće ne može biti nominirana, ni ukućani će svaki petak odlučivati hoće li Steffani ostati s njima i dalje ili neće.

Jedanaestu emisiju uživo obilježio je i jedan novitet. Naime, ukućani prvi put nomoniraju javno, a kako će se njihovi odnosi razvijati nakon ovoga predstoji nam tek vidjeti.

Zorici se obratio njen muž Sima.

Zorici se obratio njen muž Sima. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 6. studeni 2015

>>Evo što nas večeras očekuje u Big Brother live emisiji!

>>Steffani se vraća u Big Brother kuću

Komentara 7

DZ
dalmatinac-zg
07:24 07.11.2015.

Da moja supruga ostavi obitelj zbog ovog kupleraja i krcme,brak bi trajao 30 min. dok ne bi nasao prvog odvjetnika. Strasno je uopce da ovako nesto uopce gledamo,ali sada smo napredni,jos kada se legalizira marica bicemo jos napredniji

Avatar bok
bok
07:45 07.11.2015.

Taj bb shit je zbog izostatka gledanosti ukinut u njemakćog jos prije oko pet godina...

Avatar dzambo
dzambo
08:10 07.11.2015.

Te i slicne emisije na TV treba ''zakonom zabraniti''...te i slicne stvari nista nece dobro donijeti novim generacijama....i neko ce rec uobicajno ''ak ti se ne gleda negledaj''...i to je ok ALI kad oko nas bude vise ludih i raznih fantazija i ostalih ''bisera'' E ONDA ce zakaciti i sve ostale koji su jos ok...jer na ulici ili bilo gdje nikad neznas u danasnje vrijeme koliko je ko ''napumpan'' raznim fantazijama i ostalim ''sitnicama'' koje zivot znace....Sloboda AL za pogresne stvari i sve je to zbog novca al neko ce to ''platiti'' ni kriv ni duzan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije