Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smetnje u mreži

Zbog smetnji u mreži Tele2 korisnicima daje 10 kuna

mobitel
Marko Jurinec/VLM
03.02.2011.
u 14:43

Poteškoće u radu mreže dogodile su se nepredviđeno te se ponovno ispričavamo korisnicima zbog neugodnosti koje im je izazvalo nekorištenje usluga Tele2

Mobilni operater Tele2 omogućit će svim korisnicima korištenje besplatnih usluga u znak isprike zbog poteškoća u radu govornih i SMS usluga jutros, a koje je Tele2 uklonio u najkraćem mogućem roku .

Poteškoće u radu mreže dogodile su se nepredviđeno te se ponovno ispričavamo korisnicima zbog neugodnosti koje im je izazvalo nekorištenje usluga Tele2.

Svim korisnicima Tele2 dodijelit će 10 kuna na račun, a iznos mogu iskoristiti na pozive, SMS/MMS poruke ili podatkovne usluge. Korisnicima bonova taj će iznos biti dodijeljen u sljedeća tri dana dok će pretplatnicima računi u sljedećem mjesecu biti umanjeni za taj iznos. Mreža Tele2 3G radila je bez poteškoća te su korisnici mobilnog interneta neometano koristili sve usluge.

Ključne riječi

Komentara 3

SB
sbb
16:32 03.02.2011.

Veliko je to od njih jbt. Iako su usparali parsto tisuca kn. s tim da ovu ispriku nisu morali platit jer su im novinarcek i njegov urednik to lijepo uradili \'besplatno\'... naravno, u necijem postanskom sanducicu ce sutra biti I-Pad,, I-Phone i nesto za \'kavu\'.... :-)

KU
kutnjak
17:02 03.02.2011.

zasto niste pisali o poteskocama sto je tele2 imao od 10mj??? nismo uopce imali uvid u stanju potrosnje mjesecima, jako puno korisnike se zalilo na njihovoj facebook stranici o tome i o velikim racunima...a sad kad daju 10kn odmah pisete...sramota!

MA
MangupZGB
19:13 03.02.2011.

naravno sad su oni super bravo najbolja mreza na svijetu,dat ce svima 10 kuna,a to sto 2 mjeseca niko nije mogao gledat svoju potrosnju to nema veze,zasto bi neko piso o tome,ma ko zna kolko su se samo nakrali novaca onda,lako onda 10kn dat ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije