Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JABEES

Voliš život, voli glazbu

JABEES
Foto: Promo
1/3
25.10.2017.
u 08:00

Brend JABEES sa svojim asortimanom proizvoda ima naglasak na mlade i sportaše, a rado ga koristi i starija generacija.

FreeTek International, proizvođač brenda Jabees, je među prvim tvrtkama koja je počela proizvoditi Bluetooth proizvode u Kini. S dugogodišnjim iskustvom u razvoju i proizvodnji te uz pomoć talentiranih zaposlenika, Jabees je postao jedan od najdinamičnijih lifestyle brandova. „Nismo savršeni, nismo još veliki, ali spremni smo preuzeti izazove i učiniti sve što možemo kako bismo Jabees učinili boljim“, slogan je u JABEESu.

SE-MARK kao uvoznik i distributer za Adriatic regiju uz servisnu podršku s partnerskom tvrtkom MMM Agramservis d.o.o. prisutan je u svim zemljama Adriatic regije.

Brend JABEES sa svojim asortimanom proizvoda ima naglasak na mlade i sportaše, a rado ga koristi i starija generacija.

Se-mark uvijek prati novitete na tržištu, pa je i JABESS novost koja mjenja tržište svojom cijenom i kvalitetom.

Od proizvoda izdvajamo:

beatING Bluetooth™ slušalice koje dizajnom i raznolikosti boja osvajaju sve koji se bave sportom. Bilo da se radi o rekreativcima u dvorani ili sportašima na otvorenom, slušalice su opremljene IPX4 certifikatom za rad u mokrim uvijetima i na taj način prilagođene svima i u svim uvijetima.

beatBOX BI Bluetooth™ zvučnik za one koji vole duge vožnje biciklom na otvorenoj šumskoj stazi , s IPX4 certifikatom za rad u mokrim uvijetima. Opremljene su prihvatom za bicikl koji osigurava da ostanu na mjestu bez obizira ne neravnu stazu ili put. Zvučnik betaBOX BI podržava spajanje dva uređaja u isto vrijeme i do 5 sati slušanja glazbe na maksimalnoj glasnoći.

Foto: Promo

beatBOX MINI za rekreativce koji više vole penjanje ili hodanje. Ovaj zvučnik također ima IPX4 certifikat za rad u mokrim uvijetima. Osim toga njegova mala težina i prihvat za vješanje čini ga savršenim za nošenje na ruksaku ili u torbi. Korisnici će biti zadovoljni i radom uređaja na udaljenosti do 10 metara i mogućnosti do 12 sati razgovora jer svi JABEES Bluetooth uređaji koriste Bluetooth V4.1. class II tehnologiju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije