Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tvrtka CIAK Auto šokirala je i nasmijala većinu vozača zapadnog dijela grada Zagreba

CIAK Auto
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
05.12.2014.
u 14:54

Stanovnici zapadnog dijela grada Zagreba prošlog su se jutra isprva neugodno iznenadili – gotovo svatko imao je „zakačenu“ kaznu za brisače vjetrobranskog stakla, u standardnoj prozirnoj košuljici. No, kad su uzeli kaznu u ruke i provjerili o čemu se radi, vidjeli su da su „kažnjeni“ s ekstra zimskim popustima u novoj poslovnici CIAK Auta na zapadnom dijelu grada Zagreba, u Baštijanovoj ulici.

- U sklopu promocije nove poslovnice u Zagrebu, među najvećim poslovnicama autodijelova i auto servisom za sve vrste vozila koji se prostiru na više stotina kvadratnih metara, tvrtka CIAK Auto odlučila se za korištenje najsuvremenijih marketinških metoda koje izazivaju emocionalnu reakciju potencijalnih kupaca i time se razlikuju od svih drugih „standardnih“ metoda komunikacije prema kupcima - govori Marko Gotovac, voditelj marketinga u tvrtci CIAK Auto.

A kako bi ljude ohladili od početnog šoka, tvrtka CIAK Auto odlučila je darivati nevjerojatne popuste na zimski asortiman proizvoda, uključujući akumulatore, antifrize, zimske gume i mnoge druge proizvode.

CIAK Auto trgovina autodijelova u Baštijanovoj jedna je od najnovijih i najvećih trgovina autodijelova u Zagrebu, s izborom proizvoda od preko 100 različitih proizvođača autodijelova i auto-opreme. A kako je tvrtka C.I.A.K. baterijski specijalist i najveći distributer akumulatora u Hrvatskoj, poslovnica u Baštijanovoj idealan je izbor za sve one koji ne žele dočekati hladno jutro ove zime praznog akumulatora – u servisu se vrši i besplatan pregled stanja zdravlja akumulatora.

Ukoliko vam je akumulator na rubu snaga, tvrtka s najširim izborom akumulatora na tržištu – počevši od tehnološki najnaprednijeg akumulatora na svijetu VARTA, pa do njegovog mlađeg brata i u Hrvatskoj neprikosnovenog CIAK Startera – omogućuje vam da pravovremeno zamijenite svoj akumulator i osigurate siguran start vašeg vozila cijelu zimu, po najpovoljnijim cijenama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?