Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi problemi

Toyota s tržišta povlači 7,4 milijuna vozila

'A new Toyota Yaris HSD Concept hybrid car is displayed during the first media day of the 81st Geneva Car Show at the Palexpo in Geneva March 1, 2011.  REUTERS/Denis Balibouse (SWITZERLAND  - Tags: TR
Reuters/Pixsell
10.10.2012.
u 08:38

Modele Vitz, Yaris i Corollu povlače s tržišta zbog opasnosti od požara koji može izazvati greška na sustavu podizanja prozora

Novi problemi za Toyotu! Zbog opasnosti od požara koji može izazvati pogreška  na sustavu podizanja prozora japanski proizvođač automobila s tržišta će povući 7,4 milijuna vozila.

Problemi pri proizvodnji nastali su na modelima Vitz, Yaris i Corolla, a u Europi će biti povučeno 1,39 milijuna vozila, u Kini 1,4 milijuna te 2,47 milijuna vozila u SAD-u, javlja Sky News.

Iz tvrtke su priopćili da žele provjeriti posebno fluor-mazivo koje se koristi na vozačevoj strani sustava za podizanje prozora. Problem je nastao zbog neravnomjerne upotrebe maziva tijekom procesa montaže.

>> Novo u RH - Toyota novim kupeom GT86 vraća sportski pedigre

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije