Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARENA CENTAR

Spoj starog i novog na 4. Zagreb Auto Weeku

Zagreb Auto Week (1)
Foto: Zagreb Auto Week
1/8
25.10.2013.
u 23:38

Osim noviteta poput nove S-klase predstavljeni su i izlošci Muzeja Ferdinand Budicki

Danas je otvoreno 4. izdanje Zagreb Auto Weeka, automobilskog salona koji se ovaj vikend održava u zagrebačkom Arena Centru.

Među predstavljenim novitetima ističu se nova Mercedesova S-klasa, Citroën Grand C4 Picasso, Nissan Micra i Note, Mazda 3, Subaru Outback, Opel Insignia...

No, nisu najnoviji modeli jedino što Zagreb Auto Show nudi. Ostvarena je suradnja s Muzejom automobila Ferdinand Budicki, koji je samo za ovu prigodu izložio nekoliko starih ljepotana poput Forda Mustanga iz 1967., Opel Olimpije iz 1953. te Mercedes iz 1961. godine, popularni \"pontonac\".

Ispred Arena Centra postavljen je uvijek atraktivan HAK-ov simulator za sigurnu vožnju, a najmlađi ljubitelji automobila svoje prve vozačke sposobnosti mogu testirati na mini RC trkaćoj stazi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije