Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNI PETAK

Raj za gamere: Popularni naslovi sniženi su i za 350 kuna!

crni petak mondo
Foto: Screenshot
25.11.2016.
u 08:15

Crni petak obilježen je velikim popustima.

Dan nakon što Amerikanci proslave Dan zahvalnosti poznat je po nazivu Black Friday, što bi u prijevodu bilo Crni petak.

Na taj dan Amerikanci već godinama hrle u trgovine kako bi "ulovili" velike popuste. Ta manija proširila se i po Europi pa se tako Crni petak ustalio i u Hrvatskoj. Ovaj se dan ujedno smatra i kao početak potrošačke božićne groznice pa je to i prava prilika da nekome kupite jeftini poklon.

Ako vrijeme volite provoditi uz igrice svakako provjerite velike popuste na pojedine naslove. Lubitelji akcijskih žanrova svakako ne smijeli propustite igru Mafia 3 za 269,99 kn (PC), odnosno 299 kn (PS4). Iako je na tržištu već neko vrijeme igrica GTA V za 299,99 kuna pravi je poklon i snižena je za nevjerojatnih 250 kuna.

Za 350 kuna snižena je igrica No Man's Sky (PS4) i možete ju kupiti za samo 299,99 kuna. Veliki su popusti i na sportsku igru NBA2k17 i WWE 2K17.

Foto: Mondo.hr

Gotovo 700 kuna možete uštedjeti na kupnji Alcatelovog 8-inčnog tableta, a cijena MEANIT-ovog mobitela Q6 pala je za 300 kuna.

Pogledajte što vam se sve nudi za Crni petak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije