Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE AKCIJE

Po akcijskim cijenama dovedite auto u dobru formu

Foto: Škoda
1/4
14.12.2021.
u 14:06

Servisi ovlašteni za vozila marki Volkswagen, Škoda, Audi i Seat do kraja prosinca za samo jednu kunu odradit će zimski pregled vozila u 18 točaka, a popuste na dodatan asortiman daju gotovo sve marke

Sezonske akcije – kako proljetna tako i zimska – dobra su prilika da povoljnije obavite redovne preglede automobila, ali i da popravite ono što već neko vrijeme odgađate. U zimu, naime, nije dobro ući s automobilom koji je u lošoj formi. Provjerili smo stoga što su pripremili u ovlaštenim servisima. Kia trenutačno ima zimsku akciju za akumulatore, a u ovlaštenom servisu možete dogovoriti termin za besplatan pregled akumulatora. Pokaže li se da ga treba zamijeniti, Kia nudi originalne akumulatore po povoljnim cijenama. Primjerice, akumulator 62 AH stoji 892,90 kn, a ponuda kreće od 630,90 kn.

Do kraja prosinca zimsku ponudu imaju i servisi ovlašteni za Volkswagen, Škoda, Audi i Seat vozila, a termin servisa može se rezervirati online. Pregled vozila u 18 točaka odradit će za samo jednu kunu. Provjerava se signalizacija, uređaj za pranje stakala, metlice brisača, zatim stanje, profil i tlak u gumama. Prekontrolirat će i rashladnu tekućinu, tekućinu za stakla, tekućinu za kočnice. Provjerit će razinu ulja, stanje akumulatora, vjetrobranskog stakla, klinastog remena, ispušnog sustava te obaveznu opremu.

U ponudi su zimske gume Continental i Pirelli po povoljnim cijenama i s 24 mjeseca jamstva, a birati se mogu i gume Semperit i Barum, kao i zimski kompleti kotača. Povoljnije su i cijene opreme. Volkswagen originalni aluminijski krovni držač za 4 para skija ili 2 snowboarda stoji 950 kn. VW sprej za odleđivanje stakla (500 ml) stoji 50 kn, a teleskopsku metlicu sa strugalicom (58-91 cm dužine) valja platiti 100 kn. Zaštitnu podlogu za prijevoz kućnih ljubimaca (za stražnja sjedala) Seat nudi po cijeni od 220 kn, a gumeni tepih za prtljažnik stoji od 550 kuna. Audi lance za snijeg izrađene od otpornog čelika ojačanog legurom mangana (za gume dimenzija 205/60 R16) prodaje za 990 kn. Audijev set za zimsku njegu stoji 175 kn.

Do 17. prosinca u ovlaštenim servisima Peugeot i Citroën svi kupci mogu računati 25% popusta prilikom kupnje 4 zimske gume marke Continental, Semperit ili Barum. Od 15. prosinca ove do 31. siječnja iduće godine samo članovi kluba vjernosti Peugeot zauvijek, odnosno Citroën zauvijek uživaju u popustima u ovlaštenim servisima. Na raspolaganju im je besplatan pregled vozila prije zime, 30% popusta na kočnice, amortizere i filtere te 20% popusta na originalnu dodatnu opremu za prijevoz (krovni nosači, razna krovna oprema).

Na sezonsku provjeru vozila pozivaju i Mercedes-Benzovi ovlašteni servisi Tom se prilikom mogu iskoristiti i popusti na mnoge artikle iz dodatne ponude, primjerice, na zimsku tekućinu za pranje i odleđivanje stakala (55,12 kn, 1l koncentrata za 2l tekućine), strugalice za led (32,50 kn), akumulatore (20% popusta). Zastupnik BMW i Mini vozila ima božićni popust do 40% na BMW Lifestyle program (odjeća, igračke, gadgeti...), ali daje i 20% popusta na setove kotača te besplatnu zamjenu kod kupnje kotača.

Fordova akcijska ponuda obuhvaća setove zimskih kotača (od 4669 kn). To uključuje Fordove originalne čelične naplatke, zimske pneumatike renomiranih proizvođača i originalne Ford TPMS ventile. Servisni paketi 'Metlice brisača' imaju cijenu od 239 kuna, a dodatno uključuju uslugu montaže i 250 ml originalnog Ford koncentrata zimske tekućine za vjetrobranska stakla. Gumeni tepisi, prikladni za zimu, nude se po cijeni od 175 kn za stražnje, odnosno od 269 kn za prednje tepihe.

Može se kupiti i krovni nosač skija, primjerice Thule SnowPack 7326 za šest pari skija ili četiri snowboarda, po cijeni od 1569 kn. Za sigurnu i udobnu vožnju kroz zimu, Opelovi servisi ove su godine nudili metlice brisača uz 30% popusta, akumulatore uz 15% popusta, dodatnu opremu uz 20% popusta, provjeru razine antifriza i tekućine za stakla, vizualni pregled vozila u 24 točke, povoljnije cijene zimskih pneumatika. Akcija je službeno završila sredinom mjeseca no, kako saznajemo, ovi su se popusti u servisima i dalje zadržali.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Pad cijena goriva kratko je trajao, od danas nove cijene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije